Σκληρή αντιπαράθεση Θάνου Πλεύρη – Νάσου Ηλιόπουλου

Στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης στο Attica TV, με καλεσμένους τον Θάνο Πλάυρη και τον Νάσο Ηλιόπουλο, η επίθεση με γιαούρτια που δέχτηκε ο υπουργός Υγείας ενώ έτρωγε με τα παιδιά του και τη σύζυγο του σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα.

Από την επίθεση μάλιστα λερώθηκαν από το γιαούρτια που έριξαν άγνωστοι τα παιδιά και η σύζυγος του Θάνου Πλεύρη, ενώ ο ίδιος τραυματίστηκε ελαφρά στο μάτι.

Ο Θάνος Πλεύρης τόνισε μεταξύ άλλων ότι ενοχλήθηκε από το tweet του Δημήτρη Παπαδημούλη στο οποίο ανέφερε ότι «κάνατε το θύτη θύμα» ενώ δεν υπήρξε όπως είπε καμία ανακοίνωση καταδίκης του συγκεκριμένου περιστατικού από τον ΣΥΡΙΖΑ παρά μόνον μια γενική και αόριστη ανακοίνωση.

Στο σημείο αυτό ο Νάσος Ηλιόπουλος, «υπενθύμισε» στον Θάνο Πλεύρη ότι στο παρελθόν είχε υπερασπιστεί νομικά άνθρωπο που είχε προχωρήσει σε τέτοιου είδους ενέργειες μαζί με χρυσαυγίτες κατά του Αλέκου Αλαβάνου στον Άγιο Παντελεήμονα.

Δεν υπερασπίστηκα άνθρωπο που έριξε γιαούρτι γιατί ο άνθρωπος που υπερασπίστηκα, αθωώθηκε, απάντησε ο κ. Πλεύρης και πρόσθεσε ότι «έχω επάγγελμα και ως δικηγόρος δεν θα δώσω λογαριασμό για τις υποθέσεις μου».

Ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε ανακοίνωση καταλαβαίνω ότι σας ενοχλεί, απάντησε ο Νάσος Ηλιόπουλος «αλλά όταν δικοί σας άνθρωποι που βρισκόσασταν μαζί στη συμφωνία των Πρεσπών στέλνανε σφαίρες στον Νίκο Κοτζιά, εσείς χαζογελάγατε. Λίγο προσεκτικός να είστε, εντάξει με αυτό το καραγκιοζιλίκι.»

«Ποτέ δεν χαζογέλασα», απάντησε ο Θάνος Πλεύρης και σε έντονο ύφος ανέφερε στον Νάσο Ηλιόπουλο, «τα λίγο προσεκτικός όταν ο γιος μου και η κόρη μου φάγανε γιαούρτια κρατήστε τα για τον εαυτό σας. Γιατί αυτό το βίωσα εγώ και είδα τα παιδιά μου να γιαουρτώνονται.»

Η κόντρα άρχισε να φουντώνει όταν ο Θάνος Πλεύρης κάλεσε τον Νάσο Ηλιόπουλο να σχολιάσει άρθρο της Εφημερίδας των Συντακτών με τον Νάσο Ηλιόπουλο να καλεί από την πλευρά του τον υπουργό Υγείας να σχολιάσει την επίθεση κατά του Αλ. Αλαβάνου από χρυσαυγίτες, λέγοντας «πως το κρίνετε κ. Πλέυρη που στηρίζατε ανθρώπους που ήταν αγκαλιά με χρυσαυγίτες, είναι οκ το αγκαλιά με χρυσαυγίτες; Σας ρωτάω κ. Πλεύρη, θα σχολιάσετε από το σχολιάζουμε βλακείες από το Twitter θα μου σχολιάσετε ότι υπερασπιστήκατε ανθρώπους που ήταν αγκαλιά με χρυσαυγίτες γιατί αυτοί είστε κ. Πλεύρη, αγκαλιά με τους χρυσαυγίτες.»

«Του ήρθε κάτι σκληρό και μια παχύρευστη ουσία στο πρόσωπο του Πλεύρη. Και εμάς κ. Πλεύρη μας έρχεται αλλά δεν κάνουμε έτσι» ήταν το σχόλιο της ΕφΣυν που διάβασε ο Θάνος Πλεύρης και πρόσθεσε «αυτό δεν είναι σεξιστικό; Το γράφει σήμερα η ΕφΣυν ».

«Ωραίο το θεατράκι σας», απάντησε ο Νάσος Ηλιόπουλος για να προκαλέσει την έκρηξη του υπουργού Υγείας ο οποίος φώναζε «τα παιδιά μου φάγανε γιαούρτια, να έχετε λίγο συστολή. Η γυναίκα μου έφαγε γιαούρτι και εσείς πουλάτε».

«Καταδικάζετε ότι γιαουρτώθηκαν τα παιδιά μου; Ναι ή όχι;» φώναζε ο Θάνος Πλεύρης προσθέτοντας «αυτούς χαϊδεύετε, αυτούς στηρίζετε, μια ζωή με αυτούς είστε».

«Πλάκα μου κάνετε», φώναζε από την πλευρά του ο Νάσος Ηλιόπουλος, υπενθυμίζοντας ότι ο κ. Πλεύρης υπερασπίστηκε άτομο που προέβη σε τέτοια ενέργεια. «Κατανοώ τα προβλήματα που έχεις στην Α’ Αθήνας», πρόσθεσε ο Νάσος Ηλιόπουλος για να προκαλέσει την «έκρηξη» του Θάνου Πλεύρη.

«Εσύ έχεις εκλεγεί ποτέ οπουδήποτε; Νάσο Ηλιόπουλε που έχεις εκλεγεί; Σχολιάζεις εμένα που έχω εκλεγεί βουλευτής. Εσύ που εκλέχτηκες; Διορισμένος εκπρόσωπος Τύπου ήσουν και κατέβηκες για δήμαρχος και σε συνέτριψε ο Κώστας Μπακογιάννης. Αυτή είναι η πολιτική σου διαδρομή. Μην μπερδευόμαστε.» είπε ο κ. Πλεύρης.
«Δόξα τω Θεώ πάντως σχέσεις με την άκρα δεξιά στη πολιτική μου διαδρομή δεν είχα», απάντησε ο Νάσος Ηλιόπουλος, με τον Θάνο Πλεύρη να απαντά στους δημοσιογράφους όταν τον κάλεσαν να ρίξει τους τόνους, ότι γιαουρτώθηκαν τα παιδιά του και δεν βλέπει καμία καταδίκη από τον Νάσο Ηλιόπουλο.

«Το καταδίκασα από την πρώτη στιγμή και πήγες να κάνεις παιχνίδι, είσαι αστείος» απάντησε σε έντονο ύφος ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook