«Αυτός ο τόπος δεν έχει ξαναδεί τέτοιες κινήσεις απελπισίας» τονίζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πόπη Τσαπανίδου

Με έντονα δηκτική διάθεση σχολίασε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου, τις σημερινές δηλώσεις του Άκη Σκέρτσου, ο οποίος προανήγγειλε τρία νέα μέτρα για τους νέους, τους ιδιοκτήτες ακινήτων και τους δημοσίους υπαλλήλους.

«Αυτός ο τόπος δεν έχει ξαναδεί τέτοιες κινήσεις απελπισίας», ανέφερε χαρακτηριστικά η Π. Τσαπανίδου και στη συνέχεια σχολίασε τις προαναγγελίες του Α. Σκέρτσου λέγοντας: «10 μέρες μετά την ανακοίνωση του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ από τον κ. Μητσοτάκη, σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προαναγγέλλει νέες αλλαγές και νέες ψεύτικες υποσχέσεις».

«Κατά τα άλλα η ΝΔ σκίζει στις δημοσκοπήσεις, έχει σίγουρη τη νίκη στις εκλογές και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι επαρκώς κοστολογημένο» σημείωσε σκωπτικά η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και κατέληξε λέγοντας: «Ο πανικός, δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος, κ. Μητσοτάκη».

Νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε συνέντευξή του σήμερα είπε ότι «ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει ακόμη τρία ακόμη μέτρα. Θα αφορούν τους νέους, θα αφορούν τον ιδιοκτήτη ακινήτων και θα αφορούν και τους δημοσίους υπαλλήλους. Είναι τρία μέτρα, κοστολογημένα, είναι ενταγμένα στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα για τη σταθερότητα και την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook