Υποψήφια βουλευτής του ΜεΡΑ25 επικροτεί τη συμπεριφορά των συντροφισσών της που αρνήθηκαν να χαιρετήσουν τον πρωθυπουργό που πέρασε από το εκλογικό τους περίπτερο στην Κυψέλη

Η υποψήφια βουλευτής του ΜεΡΑ25, Μαριάνα Τσίχλη, όχι μόνο δεν επέκρινε τη συμπεριφορά αυτή αλλά την επικρότησε με ανάρτησή της στο Twitter χρησιμοποιώντας τη φράση «πολύ σωστά έπραξαν οι συντρόφισσες».

Το επεισόδιο το οποίο έχει προκαλέσει εντύπωση συνέβη χτές στην Κυψέλη όπου πραγματοποίησε περιοδεία ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ενόψει των εκλογών της 21ης Μαίου.
Αφού χαιρέτησε τους εκπροσώπους των κομμάτων από τα εκλογικά περίπτερα του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ κατευθύνθηκε και στο περίπτερο του ΜεΡΑ25 όπου έτεινε το χέρι να χαιρετήσει και ένα από τα μέλη του συγκεκριμένου κόμματος του απάντησε «να μου κοπεί το χέρι».
«Ετσι μπράβο, είστε υπόδειγμα ευγένειας, αναδεικνύετε τον πολιτικό πολιτισμό» σχολίασε τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αντίθετα με ό,τι συνέβη στο εκλογικό περίπτερο του ΜεΡΑ25  ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντάλλαξε εγκάρδιες χειραψίες με τους εκπροσώπους των κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ όταν  πέρασε από τα εκλογικά τους περίπτερα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook