«Περιμέναμε τη νίκη αλλά φοβόμασταν κιόλας ότι δεν θα συμβεί», είπε η κόρη του δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη

Μιλώντας στο MEGA και στο Live News, η κόρη του προφυλακισμένου δημάρχου Χειμάρρας, Ερμιόνη Μπελέρη, τόνισε πως δεν έχει επικοινωνία με τον πατέρα της από τη μέρα της σύλληψής του.

«Δεν έχουμε επικοινωνία μαζί του. Ο μισός αγώνας τελείωσε, παραμένει ο άλλος μισός. Είναι μεγάλη χαρά που κερδίσαμε σήμερα ακόμα και αν ήταν με 19 ψήφους διαφορά».

«Περιμέναμε όλο το βράδυ με ανυπομονησία για το αποτέλεσμα. Όταν βγήκε, υπήρχε έκρηξη χαράς από όλους και ήταν ένα πράγμα που το περιμέναμε αλλά φοβόμασταν και πολύ ότι δε θα συμβεί», συμπλήρωσε, κάνοντας λόγο για πολιτική δίωξη.

«Είναι μια πολιτική δίωξη, σαν να είμαστε εμείς αντιμέτωποι με όλο το κράτος της Αλβανίας. Δεν ξέρουμε πότε θα βγει από τη φυλακή, δε μας δίνουν περισσότερες πληροφορίες».

Είμαι περήφανη για τη νίκη του γιού μου
Η μητέρα του Διονύση- Φρέντι Μπελέρη μίλησε επίσης στο MEGA. Ο φυλακισμένος γιος της είναι ο νικητής των εκλογών. Ο πατέρας του συγκινημένος επίσης.

«Είμαι πάρα πολύ περήφανη για τη νίκη του γιου μου. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο», είπε η μητέρα του, με τον πατέρα του να λέει στις κάμερες ότι όταν πληροφορήθηκε τη νίκη του γιου του έκλαψε από τη χαρά του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook