Ακρίτα για δηλώσεις Σαββόπουλου: «Λυπάμαι που δεν έχω ακόμα τον δίσκο να του τον επιστρέψω»
Θέλει να του επιστρέψει το δίσκο « Το Φορτηγό» που της είχε υπογράψει όταν ήταν μικρή
Θυμωμένη φαίνεται ότι είναι η Έλενα Ακρίτα με το Διονύση Σαββόπουλο.
Η υποψήφια βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε με καυστικό τρόπο τις σημερινές δηλώσεις του Διονύση Σαββόπουλου ότι θέλει να βγεί αυτοδύναμη ΝΔ από τις εκλογές της 21ης Μαίου.
«Η υστεροφημία του ανήκει στον ίδιο. Η αξιολόγηση της ανήκει σε εμάς. Στη γενιά που τον πίστεψε και τον τραγούδησε. Λυπάμαι που δεν έχω ακόμα τον δίσκο να τού τον επιστρέψω», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της και εξιστορεί μία συνάντησή της με τον Διονύση Σαββόπουλο στα νεανικά της χρόνια.
Αναλυτικά η ανάρτηση:
«Όταν ήμουν μικρή, είχα πάει με τη μητέρα μου στο θρυλικό βιβλιοπωλείο ΙΚΑΡΟΣ του σπουδαίου ποιητή και λόγιου Νίκου Καρύδη. Εκεί συνάντησα το ίνδαλμά μου το Διονύση Σαββόπουλο.
Ο «Νιόνιος» με την Σύλβα βρίσκονταν την ίδια περίοδο της χούντας, κρατούμενοι στην Ασφάλεια της οδού Μπουμπουλίνας για την αντιστασιακή τους δράση. Έφαγε πολύ ξύλο τότε ο Σαββόπουλος.
Χαρούμενη που τον γνώρισα επιτέλους από κοντά, αγόρασα τον δίσκο «Το φορτηγό» (πουλούσε και δίσκους ο ΙΚΑΡΟΣ) και τού τον εδωσα να μού τον υπογράψει. Μού έκανε αυτή την όμορφη αφιέρωση: «Στη Συννεφούλα ή Έλενα Διονύσης Σαββόπουλος». Η υστεροφημία του ανήκει στον ίδιο. Η αξιολόγηση της ανήκει σε εμάς. Στη γενιά που τον πίστεψε και τον τραγούδησε. Λυπάμαι που δεν έχω ακόμα τον δίσκο να τού τον επιστρέψω».
Δείτε εδώ τις δηλώσεις Σαββόπουλουν στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ
Ολες οι Ειδήσεις
- Κωνσταντίνος Αργυρός: Έκανε έκπληξη σε πανηγύρι της Αστυπάλαιας – Πήρε το μικρόφωνο μετά τη βραδινή έξοδο με την Αλεξάνδρα Νίκα, τη Σίλια Κριθαριώτη και τον Νίκο Τσάκο (βίντεο)
- Ιός του Δυτικού Νείλου: Σε Λούτσα και Μαρκόπουλο τα περισσότερα κρούσματα – Αναμένεται αύξηση τις επόμενες ημέρες (βίντεο)
- Η Τουρκία εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψης εναντίον του Νετανιάχου – Οι κατηγορίες
- Διασωληνωμένος σε σοβαρή κατάσταση σε ΜΕΘ στον «Ευαγγελισμό» ο Αντώνης Πανούτσος, προσβλήθηκε από τον ιό του Δυτικού Νείλου
- ΕΡΤ: Οι προσπάθειες των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών σε διεθνείς διοργανώσεις και τουρνουά ζωντανά και αποκλειστικά σε ΕΡΤ1, ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ και στα κανάλια ERTSPORTS στο ERTFLIX
- «STUDIO ΣΤΙΣ 3»: Με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο – Πρεμιέρα, τη Δευτέρα 31 Αυγούστου στις 15.00, στον ΣΚΑΪ
- MEGA – «Live News»: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 24 Αυγούστου στις 15:40
- Οι καθημερινές ενημερωτικές εκπομπές του ΣΚΑΪ επιστρέφουν στις 24 Αυγούστου
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook