Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού λέει ότι το οίκημα διαθέτει νόμιμη οικοδομική άδεια.

Κλιμακώνεται η ένταση στην Αλβανία με τους Έλληνες ομογενείς μετά την προφυλάκιση του Φρέντι Μπελέρη ο οποίος κέρδισε στις δημοτικές εκλογές και αναδείχτηκε δήμαρχος Χειμάρρας.

Παρά το γεγονός πως ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα τόνισε ότι δε θα προβεί σε περαιτέρω ενέργειες μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη για την αθωότητά του ή μη του Φρέντι Μπελέρη και να τελειώσουν οι εκλογές στην Ελλάδα, το απόγευμα της Τετάρτης πολεοδομία, στρατός και αστυνομία βρέθηκαν μπροστά από το σπίτι ομογενούς, προκειμένου να το κατεδαφίσουν..

«Αυτή είναι η Αλβανία…»
Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για οίκημα στο χωριό Δρυμάδες Χειμάρρας, ο ιδιοκτήτης του οποίου, μιλώντας στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο, τόνισε ότι είναι νόμιμο κτίσμα με όλες τις απαραίτητες άδειες.
«Έχουν έρθει πολεοδομία, στρατός, αστυνομία, τα πάντα, επειδή ήμουν στην επιτροπή στον Μπελέρη για να μου κατεδαφίσουν το σπίτι. Είναι νόμιμο, με άδεια και τα πάντα. Δε μου έχουν δώσει χαρτί, τίποτα, μόνο επειδή υποστηρίζω τον Μπελέρη», είπε ο ίδιος εμφανώς ταραγμένος.


Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, που είναι και πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, είπε ότι ακόμα και η Δικαιοσύνη φοβάται τον Αλβανό πρωθυπουργό, γι’ αυτό και δεν μπορεί να σώσει το σπίτι του.


«Πήγα το πρωί στο δικαστήριο, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, φοβούνται, και ο δικαστής φοβάται τον Ράμα, και τώρα θα μπουν μέσα και θα το ανατινάξουν. Αυτή είναι η Αλβανία».


Η επιλογή του συγκεκριμένου ανθρώπου δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν στην επιτροπή καταμέτρησης των ψήφων το βράδυ της Κυριακής, διαδικασία από την οποία βγήκε δήμαρχος ο Έλληνας ομογενής Φρέντι Μπελέρης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook