Στην Καλογρέζα σε ταβέρνα ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ παρέθεσε το παραδοσιακό γεύμα στους δημοσιογράφους πριν τις εκλογές

Στιγμές χαλάρωσης με συντρόφους, φίλους, συνεργάτες, με υποψήφιους βουλευτές του κόμματος αλλά και δημοσιογράφους, μοιράστηκε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας σε μεζεδοπωλείο στην Καλογρέζα, περιοχή του βόρειου τομέα Αθηνών όπου είναι και υποψήφιος.

Παρών και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Θ. Παφίλης.


Σε κλίμα αισιοδοξίας για την έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης, όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος συνομιλώντας με δημοσιογράφους.

Ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους για τη συμβολή τους στην εκλογική μάχη, εξέφρασε την ελπίδα του για καλά αποτελέσματα, για ένα δυνατό ΚΚΕ παρακαταθήκη για τους αγώνες, που όπως τόνισε, συνεχίζονται έτσι κι αλλιώς από Δευτέρα.

Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν η Κατερίνα Στικούδη, της οποίας ο σύζυγος, Βαγγέλης Σερίφης κατεβαίνει στον Δυτικό Τομέα Αθηνών υποψήφιος


Επίσης διακρίναμε τους Γ. Μαργαρίτη, Δ. Τσακνή, Π. Θαλασσινό, Β. Κορακάκη, Μ. Ανδρουλιδάκη, Θ. Παπαδόπουλο, Ελένη Γερασιμίδου, Αντ. Ξένο, Αγγελική Ξένου, Π. Ορκόπουλο με τη σύζυγό του Νίκη Χατζίδου, μουσικός κι ενορχηστρωτής Γιάννης Παπαζαχαριάκης, Έρη Ρίτσου, Σεμίνα Διγενή, Λιάνα Κανέλλη, Ελένη Ράντου.

Στο γεύμα παραβρίσκονταν ακόμη η μεσόφωνος Λύδια Αγγελοπούλου, ο τενόρος Σταμάτης Μπερής και ο ποδοσφαιριστής Νίκος Παπαδόπουλος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook