Απάντηση στην τοποθέτηση των τομεαρχών Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε η Σοφία Νικολάου:

«Οι παθολογικοί ψεύτες του ΣΥΡΙΖΑ, για άλλη μια φορά επιχειρούν να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα και να αναγορεύσουν τον Δημήτρη Κουφοντίνα σε «θύμα» της Δημοκρατίας.

Η αλήθεια είναι ότι η μεταγωγή του από τις ημιελεύθερες αγροτικές φυλακές Κασσαβέτειας στο Κατάστημα Κράτησης Δομοκού, έγινε με πιστή τήρηση του νόμου και μετά την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών.

Έγινε δε υπό το βάρος των έκτακτων υγειονομικών συνθηκών που δεν επιτρέπει τη μεταγωγή ΚΑΝΕΝΟΣ κρατουμένου στο Συγκρότημα Κορυδαλλού.

Οι κήνσορες των δημοκρατικών θεσμών και οι «επαγγελματίες» ανθρωπιστές ας αναρωτηθούν ποιοι θέλουν θύματα για να εξυπηρετήσουν αλλότρια συμφέροντα».

Τι είχαν αναφέρει Σπίρτζης – Ξανθόπουλος

«Η ευαισθησία μας στην ανθρώπινη ζωή και η δημοκρατική μας αντίληψη δεν μας επιτρέπουν να κλείνουμε τα μάτια στην πιθανότητα της απώλειας ζωής ή της βαριάς βλάβης της υγείας κάθε κρατουμένου και επομένως και του Δημήτρη Κουφοντίνα. Ζητάμε από την κυβέρνηση να εφαρμόσει και να σεβαστεί τους νόμους της χώρας. Ζητάμε από την κυβέρνηση να αποδείξει ότι η ελληνική δημοκρατία είναι πραγματική» είχαν αναφέρει οι αρμόδιοι τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ, καταδικάζοντας παράλληλα και την τρομοκρατία. Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook