Το νέο βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη από το βράδυ των εκλογών.

Στιγμιότυπα χαράς και πανηγυρισμοί στο νέο βίντεο που ανέβασε στο TikTok ο Κυριάκος Μητσοτάκης μόλις μαθαίνει το σαρωτικό αποτέλεσμα της νίκης της ΝΔ στις εκλογές.

«Ήθελα να σας δείξω κάποιες backstage σκηνές από το βράδυ των εκλογών. Όπως καταλαβαίνετε, αυτές οι στιγμές ήταν πολύ έντονες», λέει ο πρωθυπουργός.

Στο βίντεο διακρίνεται με συνεργάτες του και την οικογένεια του στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, στην οδό Πειραιώς, να αγωνιά.

Στο βίντεο στη συνέχεια φαίνεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης να πιάνει το κεφάλι του στο άκουσμα της σαρωτικής νίκης , ενώ αγκαλιάζει το γιό του και συνεργάτες του αλλά και τον σκύλο του τον Πίνατ.

«Πρώτα από όλα, θέλω να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη σας. Να ξέρετε θα την τιμήσω. Έχουμε μπροστά μας μία δεύτερη εκλογική αναμέτρηση. Η κάλπη είναι ξανά άδεια και πρέπει να δουλέψω ακόμη πιο σκληρά για να ξανακερδίσω για μία δεύτερη φορά τη δικιά σας εμπιστοσύνη. Θέλω να ξέρετε ότι θα είμαι πάντα εδώ για να απαντώ τα ερωτήματά σας καθώς το αγαπήσαμε πολύ το TikTok και πρέπει να συνεχίσουμε. Προχωράμε δυνατά» αναφέρει στη συνέχεια του βίντεο.

@kyriakosmitsotakis_

Round 2 #kyriakosmitsotakis #ekloges2023

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook