Ο Ηλίας Κασιδιάρης δηλώνει ότι κατεβαίνει στις εκλογές της 25ης Ιουνίου ως ανεξάρτητος
Τα εμπόδια του νόμου που βάζουν φραγμό στους καταδικασμένους για βαριά ποινικά αδικήματα όπως η συμμετοχή του στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, επιχειρεί να ξεπεράσει ο Ηλίας Κασιδιάρης.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης επιμένει και δηλώνει ότι κατέβει ως ανεξάρτητος υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθηνών με τον συνασπισμό Ανεξαρτήτων Υποψηφίων υπό την επωνυμία ΕΛΛΗΝΕΣ.
Την πρόθεσή του να κατέβει στις εκλογές της 25ης Ιουνίου ανακοίνωσε ο καταδικασμένος και έγκλειστος στις φυλακές Ηλίας Κασιδιάρης.
Στην ανακοίνωση του για την κάθοδο του ως αναεξάρτητος στις εκλογές μάλιστα ο Ηλίας Κασιδιάρης επικαλείται γνωμοδότηση του συνταγματολόγου Νίκου Αλιβιζάτου:
«Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου θα είμαι ανεξάρτητος υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθηνών με τον συνασπισμό Ανεξαρτήτων Υποψηφίων υπό την επωνυμία ΕΛΛΗΝΕΣ.»
«Η δήλωση της υποψηφιότητας μου θα βασιστεί στις προβλέψεις του εκλογικού νόμου και στην γνωμοδότηση Αλιβιζάτου: « Αν ο Κασιδιάρης και οι φίλοι του εμφανισθούν ως «συνασπισμός ανεξαρτήτων» και όχι ως κόμμα και συγκεντρώσουν πάνω από το 3% των ψήφων (κάτι πολύ πιθανόν πλέον), θα μπορούν να μπουν στη Βουλή πλησίστιοι. Το ορίζει ρητά η παράγραφος 1 του άρθρου 99 του εκλογικού νόμου (π.δ. 26/2012)».»
Όπως αναφέρει ο Ηλίας Κασιδιάρης στην ανακοίνωσή του:
«Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου θα είμαι ανεξάρτητος υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθηνών με τον συνασπισμό Ανεξαρτήτων Υποψηφίων υπό την επωνυμία ΕΛΛΗΝΕΣ.»
«Η δήλωση της υποψηφιότητας μου θα βασιστεί στις προβλέψεις του εκλογικού νόμου και στην γνωμοδότηση Αλιβιζάτου: « Αν ο Κασιδιάρης και οι φίλοι του εμφανισθούν ως «συνασπισμός ανεξαρτήτων» και όχι ως κόμμα και συγκεντρώσουν πάνω από το 3% των ψήφων (κάτι πολύ πιθανόν πλέον), θα μπορούν να μπουν στη Βουλή πλησίστιοι. Το ορίζει ρητά η παράγραφος 1 του άρθρου 99 του εκλογικού νόμου (π.δ. 26/2012)».»
Γιατί ο Βελόπουλος υπερψήφισε το νόμο για το μπόνους των 50 εδρών με τον οποίο χάνει έδρες το κόμμα του και τις παίρνει η Νέα Δημοκρατία;
Ο Μητσοτάκης επιθυμεί διακαώς μία ελεγχόμενη δήθεν «αντιπολίτευση» στα δεξιά του, με κηραλοιφές και άλλα απολύτως κατευθυνόμενα κομματίδια για να ολοκληρώσει τα εθνομηδενιστικά του σχέδια (δημογραφική αλλοίωση του Ελληνισμού, εκχώρηση Εθνικού πλούτου, Πρέσπες του Αιγαίου).
Βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη καμπή αυτής της μεγάλης πολιτικής μάχης που θα επηρεάσει το μέλλον του Ελληνικού Έθνους. Παρά τον απόλυτο πόλεμο που δεχόμαστε, παρά τις πρωτοφανείς και παράνομες μεθοδεύσεις πιστεύω ακράδαντα ότι στο τέλος της ημέρας, οι ΕΛΛΗΝΕΣ θα αναδειχθούμε νικητές.»
Ολες οι Ειδήσεις
- O «ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ» κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στις 19:50 στο OPEN
- Η Ιωάννα Τούνη απαντά σε όσους λένε ότι δεν δουλεύει: «Είμαι μαμά, έχω μία εταιρεία ρούχων, ασχολούμαι με το real estate και πλέον έχω μαγαζί στο Παρίσι» (βίντεο)
- Πτήση θρίλερ της Flydubai από Ντουμπάϊ στο Τελ Αβίβ – Ο ένας πιλότος μαχαίρωσε τον άλλο – Ήθελε να ρίξει το αεροσκάφος – Πώς αποφεύχθηκε η τραγωδία – Συνελήφθη ο δράστης – Βίντεο από το αεροπλάνο
- Τραγωδία στην Κρήτη: 36χρονος πάτησε σε ξύλο που υποχώρησε, έπεσε σε πηγάδι και πνίγηκε
- ΥΠΟΙΚ: Οι 16 νέες παρεμβάσεις για ιδιωτικό χρέος και servicers – Όλες οι αλλαγές
- «El Problema» μόνο στο παρκέ: Ο Ζαν Μοντέρο αποκαλύπτεται στην Allwyn Hellas, Official Partner της EuroLeague
- «Δική μου ευθύνη να αξιολογώ συμπεριφορές» – Αιχμές Μητσοτάκη σε Ντόρα για τα «καβαλημένα καλάμια» υπουργών
- Τραγωδία Τεμπών: Καταπέλτης το σκεπτικό του βουλεύματος για το «μπάζωμα» και την παραπομπή Τριαντόπουλου
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook