Διορθωτικές αλλαγές για το πώς θα κινηθεί επικοινωνιακά ο ΣΥΡΙΖΑ θέτοντας ένα συγκεντρωτικό πλαίσιο ενόψει των δεύτερων εκλογών αποφάσισε η Κουμονδούρου.

Αποφάσεις για το πώς θα προχωρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου έλαβε σήμερα το Εκτελεστικό Γραφείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες συγκροτούνται δύο επιτροπές , μία οργανωτική και μία εκλογική, ενώ το Γραφείο Τύπου θα αποφασίζει ποιοι θα εμφανίζονται στα κανάλια.

Συγκεκριμένα, η εκλογική επιτροπή θα απαρτίζεται από βουλευτές και συμβούλους που θα πλαισιώνουν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, και θα πρωταγωνιστούν στις δράσεις του κόμματος.

Αναλυτικά σύμφωνα με πληροφορίες, αποφασίστηκαν τα εξής:

Το διευρυμένο Εκτελεστικό Γραφείο (μαζί με τον εκλογικό σχεδιασμό) θα βρίσκεται σε διαρκή συνεδρίαση, είτε με φυσική παρουσία είτε με τηλεδιάσκεψη.

Συγκροτείται, οργανωτική επιτροπή εκλογικού αγώνα που θα βρίσκεται σε επαφή με τις τοπικές οργανώσεις, ενώ θα χρεωθούν εκλογικές περιφέρειες με στόχο την επαναπροσέγγιση των ψηφοφόρων που έκαναν άλλη επιλογή στις πρόσφατες εκλογές.

Συγκροτείται, παράλληλα, μια εκλογική επιτροπή που θα αποτελείται από νεότερα στελέχη που θα πλαισιώνουν τον πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα και θα πρωταγωνιστούν στις δράσεις του κόμματος.

Τέλος, το γραφείο Τύπου θα ορίζει τις εμφανίσεις στα κανάλια.

Τα ονόματα που θα πλαισιώσουν τα νέα  όργανα, σαν μια άτυπη «task force» θα ανακοινωθούν αύριο. Ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες ακούγεται ότι θα μετέχουν μεταξύ άλλων οι : Έφη Αχτσιόγλου, Αλέξης Χαρίτσης, Νάσος Ηλιόπουλος, Όλγα Γεροβασίλη, Ρένα Δούρου, Διονύσης , Τεμπονέρας, Διάνα Βουτυράκου, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Νίκος Φαραντούρης, Κώστας Ζαχαριάδης και Γρηγόρης Γεροτζιάφας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook