Το νέο βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Tik Tok από το Μέγαρο Μαξίμου λίγο πριν παραδώσει στον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Ιωάννη Σαρμά.

Το μήνυμα πως στις 25 Ιουνίου δεν πάμε …παραλία αλλά πάμε στις κάλπες για να ψηφίσουμε στις εθνικές εκλογές, έστειλε μέσω νέου βίντεο που ανήρτησε στο Tiktok o Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο νέο βίντεο στο TikTok, με τίτλο «πάμε απ’την αρχή», ο πρόεδρος της ΝΔ δηλώνει: «να θυμάστε ότι 25 Ιουνίου δεν πάμε παραλία, πάμε και πάλι να ψηφίσουμε».

Στη συνέχεια ανέφερε πως η Ελλάδα σε 4 εβδομάδες έχει ξανά εκλογές υπογραμμίζοντας πως τα εκλογικά αποτελέσματα της 21 Μαΐου «δεν μετρούν καθόλου» και «όλα ξεκινούν και πάλι από την αρχή», γεγονός που όπως γίνεται αντιληπτό κρίνει επιβεβλημένη την εκ νέου άσκηση του εκλογικού μας δικαιώματος.

Μάλιστα δεν παρέλειψε να αναφέρει πως… ο Πίνατ αποχωρεί επίσης από το Μέγαρο Μαξίμου και θα εγκατασταθεί στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο.

Στο βίντεο, ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρει: «Τρία πράγματα που πρέπει να ξέρετε αυτές τις ημέρες. Η χώρα έχει υπηρεσιακό πρωθυπουργό τον κύριο Ιωάννη Σαρμά, έγκριτο νομικό ο οποίος και θα είναι ο ένοικος του Μεγάρου Μαξίμου από τώρα μέχρι και τις 25 Ιουνίου». Στη συνέχεια εμφανίζεται με τον «Peanut» τον οποίο και χαϊδεύει και λέει: «Προφανώς και έρχεται μαζί μας». Προτού κλείσει το βίντεο, ο κ.Μητσοτάκης επισημαίνει: «Στην Πειραιώς θα είναι η έδρα μας μέχρι και τη διεξαγωγή των εκλογών. Σε κάτι παραπάνω από τέσσερις εβδομάδες έχουμε και πάλι εθνικές εκλογές».

Στο βίντεο αποτυπώνονται πλάνα του Κυριάκου Μητσοτάκη ενόσω περιμένει τον κο Σαρμά στο Μέγαρο Μαξίμου, έχοντας προετοιμάσει τον περιβόητο μπλε φάκελο που πρέπει να διεκπεραιώσει με την λήψη των καθηκόντων του ενώ σε άλλα πλάνα εμφανίζεται ο Πίνατ άλλοτε να κρατάει ένα μπαλάκι θέλοντας παιχνίδια κι άλλοτε να ζητάει μεζεδάκι.

@kyriakosmitsotakis_

Πάμε απ’την αρχή #kyriakosmitsotakis #ekloges2023

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook