Εκλογές 2023 – Εισήγηση Διακομματτικής: Χωρίς περιορισμούς οι εμφανίσεις των υποψηφίων στα ΜΜΕ – Τι θα γίνει με το debate
Να μην υπάρχουν περιορισμοί στις εμφανίσεις των υποψηφίων στα ΜΜΕ εισηγείται η Διακομματική Επιτροπή η οποία συνεδρίασε σήμερα. Τι θα γίνει με το debate
H Διακομματική Επιτροπή εισηγείται να μην υφίστανται περιορισμοί στις εμφανίσεις των υποψηφίων στα ΜΜΕ με το σκεπτικό ότι στις εκλογές της 25ης Ιουνίου δεν υπάρχει σταυρός αλλά λίστα, οπότε δεν υπάρχει λόγος να μην είναι ελεύθερο το πλαίσιο.
Ωστόσο για να ισχύσει η εισήγηση αυτή πρέπει να υπάρξει υπουργική απόφαση που αναμένεται να εκδοθεί άμεσα.
Επόμενη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής για τις εκλογές θα γίνει την Πέμπτη 1η Ιουνίου με θέμα το debate.
Σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ έθεσε στη συνεδρίαση και το θέμα της πραγματοποίηση 2 debate, με το δεύτερο να γίνεται ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο γενικος Διευθυντης της ΝΔ, κ. Σμυρλής είπε πως θα τοποθετηθεί επι του θέματος την ερχόμενη Πέμπτη. Το ΚΚΕ το απέρριψε λέγοντας πως θέλει ένα debate με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς. Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως θέλει η Ένωση Συντακτών να λάβει μέρος, για την λήψη αποφάσεων, σχετικά με τους ορους της τηλεμαχίας.
Ολες οι Ειδήσεις
- Λέφσκι Σόφιας – ΑΕΚ 0-0: Όλα στο μηδέν στη Βουλγαρία και η πρόκριση στο Champions League θα κριθεί στην Allwyn Arena
- Η Κατερίνα Καινούργιου επισκέφθηκε με την κόρη της τον πνευματικό της: «Μια ευλογία που έγινε ζωή»
- H Ευγενία Σαμαρά πόζαρε στους «καταρράκτες» Hierve el Agua του Μεξικό: Τι φυσική ομορφιά είναι αυτή
- Μαντόνα: Οι φωτογραφίες από τα γενέθλια της στην Κέρκυρα: Φάτε, προσευχηθείτε, αγαπήστε, πιείτε, χορέψτε, σπάστε πιάτα» έγραψε η βασίλισσα της ποπ
- Ταυτοποιήθηκε η 82χρονη οδηγός της Mercedes που κινούνταν ανάποδα στην Αθηνών-Κορίνθου – «Ήθελα να στρίψω στο φανάρι και έκανα λάθος», είπε (βίντεο)
- Χαλκιδική: Ο δήμος Πολυγύρου ξήλωσε 100 ομπρέλες και ξαπλώστρες που τις κλείδωναν για να κρατούν θέσεις στην παραλία (εικόνες)
- Ρένα Δούρου: Διέγραψε την Κασιμάτη και ζητά από τη Γεροβασίλη να παραδώσει την έδρα – Με 10 βουλευτές μένει ο ΣΥΡΙΖΑ
- Ο Απόστολος Μαγγηριάδης επιστρέφει στον ΣΚΑΪ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook