«Στις 25 Ιουνίου το βράδυ πρέπει να υπάρχει σταθερή κυβέρνηση, με ασφαλή αυτοδυναμία. Αυτό είναι το διακύβευμα της προσεχούς κάλπης» . είπε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ‘Ακης Σκέρτσος.

Ο Άκης Σκέρτσος εξαπέλυσε επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο για 10 fake news που διακινούν τις τελευταίες ημέρες, για να προκαλέσουν σύγχιση με πρώτο τα όσα συνέβησαν με την Τράπεζα Θεμάτων.

Παράλληλα, καταλόγισε στον ΣΥΡΙΖΑ «αφροσύνη» με την απλή αναλογική, εξαιτίας της οποίας πάμε σε δεύτερες εκλογές.

Όπως τόνισε, το βράδυ της 25η Ιουνίου πρέπει να υπάρχει ισχυρή κυβέρνηση, ανέφερε ακόμα και υπογράμμισε ότι «Το μόνο που νοιάζει το κόμμα Ανδρουλάκη είναι να γίνει ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ». Οι εκλογές βγάζουν κυβέρνηση όχι αντιπολίτευση, επανέλαβε.

Σε ό,τι αφορά την ανάρτηση του υποψηφίου βουλευτή του κόμματος, Γρηγόρη Ψαριανού, ο κ. Σκέρτσος χαρακτήρισε τις δηλώσεις του καταδικαστέες, γνωστοποίησε ότι ο κ. Ψαριανός κλήθηκε για να δώσει εξηγήσεις και πως το θέμα θεωρείται λήξαν.

Ερωτηθείς σχετικά με το debate , ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας υπενθύμισε πως τηλεμαχία πραγματοποιήθηκε προ των εκλογών της 21ης Μαΐου, όπου και όπως είπε κατεδείχθη χάος τόσο σε ό,τι αφορά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων, όσο και στην αναζήτηση συναινέσεων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook