«Παρέμβαση» του Ρουβίκωνα στο σπίτι του καθηγητή της Ιατρικής Σπύρου Πνευματικού.

Συνθήματα κατά των δηλώσεων που έκανε ο γιατρός – και πρώην υποψήφιος της ΝΔ – Σπύρος Πνευματικός έγραψαν έξω από το σπίτι του στο Νέο Κόσμο μέλη του Ρουβίκωνα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ μέλη του Ρουβίκωνα τα ξημερώματα του Σαββάτου πέταξαν τρικάκια και έγραψαν με σπρέι στον τοίχο του σπιτιού του Σπύρου Πνευματικού στο Νέο Κόσμο το παρακάτω σύνθημα: «Σπατάλη είναι το οξυγόνο που αναπνέεις».

Υπενθυμίζεται πως ο Σπύρος Πνευματικός προχώρησε σε δηλώσεις για τους καρκινοπαθείς στο τελευταίο στάδιο λέγοντας πως: «Πρέπει κάποια στιγμή να τραβήξουμε μια γραμμή, γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στα έξοδα…

Δεν θα τα καταφέρει, δεν έχει καλή πρόγνωση, πρέπει κάποια στιγμή να τραβήξουμε μια γραμμή. Γιατί; Γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στα έξοδα που χρειάζονται για την αντιμετώπιση ορισμένων ανθρώπων. Υπάρχει ένα σημείο που δεν έχεις λόγο να κάνεις κάτι παραπάνω».

Μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του αυτές ο Κυριάκος Μητσοτάκης του τηλεφώνησε και ο Σπύρος Πνευματικός αποσύρθηκε από την εκλογική μάχη της 25ης Ιουνίου , ενώ αν εκλεγεί δεσμεύτηκε ότι θα παραδώσει την έδρα του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook