Νέα αποχώρηση από την Πλεύση Ελευθερίας δύο εβδομάδες πριν από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Μια ακόμη υποψήφια βουλευτής, η τέταρτη μέσα σε δύο μέρες, δηλώνει ότι αποχωρεί από την Πλεύση Ελευθερίας και επιτίθεται στην Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Πρόκειται για την πρώτη σε ψήφους στη Β’ Θεσσαλονίκης, Νικολέττα Μπουραζάνη.

«Αποσύρω την στήριξη μου στην Πλεύση Ελευθερίας και στη Ζωή Κωνσταντοπούλου», ανέφερε το πρώην στέλεχος και πρώτη σε ψήφους στη Β’ Θεσσαλονίκης, Νικολέττα Μπουραζάνη.

Η κ. Μπουραζάνη μάλιστα σε ανάρτηση της γράφει για την επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας«Είχα την εντύπωση ότι υποστήριζα μια γυναίκα με αξίες και ηθική» και συνεχίζει: «Παραβλέποντας εντελώς την στραυροδοσία των εκλογών της 21ης Μαϊου, εξέδωσε τις λίστες για τις επόμενες εκλογές, στην ουσία, “διορίζοντας ημέτερους».


Η αναταραχή στο εσωτερικό της Πλεύσης Ελευθερίας ξεκίνησαν μετά την απόφαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, να «πάρει την ευθύνη διαμόρφωσης των ψηφοδελτίων της», όπως η ίδια είχε ανακοινώσει.

Η επικεφαλής του συνδυασμού προχώρησε σε μετακινήσεις και ανακατατάξεις εν όψει των δεύτερων εκλογών στις 25 Ιουνίου, οι οποίες θα γίνουν με λίστα και όχι με σταυρό προτίμησης, όπως εκείνες της 21ης Μαΐου.

Όπως καταγγέλλουν, μάλιστα, δύο εκ των τριών γυναικών που αποχώρησαν, η Μαργαρίτα Καζάκου και η Όλγα Δάλλα, ενώ πριν τις εκλογές του Μαΐου η αντιμετώπιση που είχαν ήταν «καρδούλες, αγκαλιές και γλυκούλα», μετά την απόφασή τους να αποχωρήσουν «δεν μας σηκώνουν τα τηλέφωνα».

Εξάλλου, σημειώνεται ότι στην Α’ Αθήνας, δεύτερος στη λίστα, πίσω από την ίδια, φιγουράρει ο σύντροφος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ο οποίος στις προηγούμενες εκλογές δεν ήταν υποψήφιος.

Για τις χτεσινές αποχωρήσεις η Ζωή Κωνσταντιπούλου δήλωσε ότι « ο προπονητής αποφασίζει ποιος θα είναι στον πάγκο».

Για την τέταρτη αποχώρηση του στελέχους της Πλεύσης Ελευθερίας η Ζωή Κωνσταντοπούλου προχώρησε σε νέα δήλωση αναφέροντας ότι «στις πρώτες θέσεις των ψηφοδελτίων μπήκαν άνθρωποι που πάλεψα προσωπικά να τους πείσω, άνθρωποι που δε θα θελήσουν ποτέ να βλάψουν την υπόσχεσή μας για χάρη προσωπικών φιλοδοξιών και θέσεων, άνθρωποι που διαχρονικά έχουν στάξει αίμα για να φτάσουμε ως εδώ που είμαστε, μια ανάσα για να έχουμε ζωή στη Βουλή».

Ολόκληρη η απάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου:
«Για τις λίστες μας σε αυτή τη νέα εκλογική μάχη που δίνουμε, ήταν όλες και όλοι ενήμεροι με όλους τους τρόπους, γραπτά, προφορικά, με προσωπικές και ομαδικές καταγεγραμμένες συναντήσεις και συνεννοήσεις, το έλεγα άλλωστε και παντού δημόσια.

Ξεκάθαρα, ανοιχτά, αληθινά, όπως κάνω πάντα.

Όπως κάνουμε πάντα στην Πλεύση Ελευθερίας. Στο κίνημά μας, που πιστεύουμε στη δύναμη της ομάδας. Και οι ομάδες για να κάνουν το άλμα και να προχωρήσουν πρέπει και επιβάλλεται να κάνουν αλλαγές. Για να βελτιωθούν και να κατακτήσουν τους στόχους τους.

Και αυτόν τον πολύ σημαντικό στόχο μας, πάμε να κατακτήσουμε -για πρώτη φορά- σε 15 μέρες. Μια συμπαγή και αλεξίσφαιρη ομάδα μέσα στη Βουλή.

Στις πρώτες θέσεις των ψηφοδελτίων μπήκαν άνθρωποι που πάλεψα προσωπικά να τους πείσω, άνθρωποι που δε θα θελήσουν ποτέ να βλάψουν την υπόσχεσή μας για χάρη προσωπικών φιλοδοξιών και θέσεων, άνθρωποι που διαχρονικά έχουν στάξει αίμα για να φτάσουμε ως εδώ που είμαστε, μια ανάσα για να έχουμε ζωή στη Βουλή.

Είμαι περήφανη για την προσωπική επιλογή μου να επενδύσω σε ανθρώπους που δε θα με προδώσουν ποτέ και που έχουν τεράστια αποθέματα αγάπης μέσα τους ώστε να αλλάξουμε τον κόσμο.

Είμαι χαρούμενη που επαληθεύομαι!
Θα αλλάξουμε τον κόσμο με ❤».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook