Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ,βασικό σύνθημα του νέου κόμματος που ταράζει τα νερά!

Με το ένα πόδι μέσα στην Βουλή δίνουν οι περισσότερες δημοσκοπήσεις το κόμμα ΝΙΚΗ το οποίο δείχνει να ταράζει το πολιτικό σύστημα και την Κυριακή το βράδυ ίσως αποτελέσει την δεύτερη μεγάλη έκπληξη των φετινών εκλογών μετά την μεγάλη έκπληξη της καθίζησης του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος δείχνει να καταρρέει σέ όλη την Ελλάδα.

Ο Δημήτρης Νατσιός δεν μασάει τα λόγια του. Στηλιτεύει τα πολλά κακώς κείμενα των ημερών μας δίνοντας έμφαση στο «μείζον δημογραφικό ζήτημα» ,την παιδεία, την εκπαίδευση και πάνω από όλα στην προσήλωση στις αρχές της Ορθοδοξίας .

Στα εργασιακά θέματα η ΝΙΚΗ επιδιώκει την μείωση της φορολογίας και την δημιουργία νέων επενδύσεων με γνώμονα το ισχυρό κοινωνικό κράτος ,την στάση όλων απέναντι στους αδύναμους συμπολίτες και τα δικαιώματα των εργαζομένων όπως αυτό της Κυριακής αργίας, που καταπατήθηκε, όπως δηλώνει ο θεολόγος δάσκαλος από το Μοσχοχώρι Πιερίας.

‘’Η δύναμη της ΝΙΚΗΣ είναι η ποιότητα, η αξιοπρέπεια, η εντιμότητα, η επάρκεια, το ήθος, η φιλοπατρία και η πίστη στον Χριστό των στελεχών της», τόνισε ο Δημήτρης Νατσιός στην προχθεσινή μεγαλειώδη συγκέντρωση οπαδών του νέου κόμματος στο ΣΕΦ μιλώντας και για τις ανοίκειες επιθέσεις εναντίον της ΝΙΚΗΣ η οποία είναι «πρωτοφανής για τα δεδομένα της πολιτικής».


«Τα δέντρα που έχουν καρπούς ,πετροβολούν’’ ,σημειώνει με έμφαση ο δάσκαλος-συγγραφέας ο οποίος προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια.

Ο επικεφαλής της ΝΙΚΗΣ τόνισε πως το πολιτικό σύστημα δείχνει ολοφάνερη αμηχανία και : «Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο είδαμε να επιστρατεύεται ένας βρώμικος πόλεμος κατά της ΝΙΚΗΣ, που όμοιός του δεν έχει υπάρξει στην ιστορία της μεταπολίτευσης»…Με πύρινο λόγο διαμήνυσε προς πάσα κατεύθυνση πως :
«Η γνήσια προσήλωση στα ιδανικά της πίστης και της πατρίδας που διακρίνει τα στελέχη της ΝΙΚΗΣ, ελέγχει το διεφθαρμένο πολιτικό τοπίο. Χωρίς κορώνες και αφορισμούς. Χωρίς ίχνος τοξικότητας. Αρκεί και μόνο το συλλογικό παράδειγμα που δίνει η ΝΙΚΗ για να είναι «αγκάθι» στο πλευρό των φαύλων. Η ηθική ακεραιότητα της ΝΙΚΗΣ, λειτουργεί ως «μεγεθυντικός φακός» που αναδεικνύει συνεχώς την υποκρισία τους».

Για το debate του περασμένου Μαίου δηλώνει με νόημα :«Έπρεπε οι δημοσιογράφοι το βράδυ που έγινε εκείνη η τηλεμαχία, να ερωτήσουν όλους τους πολιτικούς αρχηγούς: “για εξηγήστε μας αγαπητοί μου, γιατί αγρίεψαν τα παιδιά μας;”… Η ραγδαία άνοδος της παιδικής εγκληματικότητας, είναι ένα κρισιμότατο ζήτημα, για το οποίο κανένα από τα συστημικά κόμματα δεν μιλάει. Διότι είναι όλοι συνένοχοι στον εκμαυλισμό της κοινωνίας.
Οι δύο βασικοί λόγοι που τα παιδιά εξαγριώνονται, είναι η νοσηρή Παιδεία και τα αρρωστημένα πρότυπα που προβάλλονται στα παιδιά, είτε σε επίπεδο οικογένειας – είτε στο επίπεδο της ευρύτερης κοινωνίας. Και ένα τρίτο απαιτούμενο, είναι πως το παιδί πρέπει να προσεγγίζεται από τον κόσμο των ενηλίκων με πνευματική ταπείνωση και σεβασμό, και όχι με εγωισμό από τον γονιό ή με ψυχολογική πίεση που επιστρατεύεται ακόμα και στον χώρο της Παιδείας’’.

Ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ δίνοντας κύρια έμφαση στα θέματα Παιδείας, ανέδειξε για άλλη μιά φορά το θέμα των ακατάλληλων σχολικών βιβλίων, παρουσιάζοντας συγκεκριμένα παραδείγματα μέσα από βιβλία του σχολείου «που προάγουν την ανηθικότητα, τη σεξουαλική ελευθεριότητα, την υποτίμηση των αξιών και των ιδανικών».
Μάλιστα ο Δημήτρης Νατσιός δείχνοντας και κεφάλαιο από βιβλίο της Γ’ Γυμνασίου, του οποίου συγγραφέας είναι ο γνωστός… αστρολόγος Κώστας Λεφάκης, ο οποίος μαθαίνει στα παιδιά μερικά από τα… βασικά της αστρολογίας! Ο σκοταδισμός επιστρέφει στις σχολικές αίθουσες με κάθε επισημότητα!

«Κοιμόμαστε με τα τσαρούχια ενώ μέσα στις σχολικές αίθουσες συντελείται μια γενοκτονία και ένα παιδομάζωμα. Στα θρανία δεν κάθονται μαθητές. Κάθονται οι αυριανοί δάσκαλοι, οι αυριανοί ιερείς, οι αυριανοί γονείς, οι αυριανοί γεωργοί. Είναι οι αυριανοί Έλληνες και Ελληνίδες», λέει ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ.


«Έμαθα να παραπέμπω στους αγίους και στους ήρωες μας. Έτσι θα μιλάμε και στη Βουλή. Αυτά θα τους λέμε», είπε ο Δ. Νατσιός, δίνοντας το αγωνιστικό στίγμα της επόμενης μέρας,η οποία μάλλον θα βρει τη ΝΙΚΗ στη Βουλή!Και συνεχίζει :‘’ Με ηρεμία, με πραότητα, με ταπείνωση, άλλα χωρίς καμία έκπτωση στις αξίες και τα ιδανικά. Είναι καιρός να μάθει ο τοξικός χώρος της πολιτικής και την άγνωστη «γλώσσα» της ευλογημένης σιωπής απέναντι στις οργισμένες συκοφαντίες και τις άναρθρες κραυγές. Μερικές φορές φτάνει και μόνο το παράδειγμα για να «απαντήσει». «Καιρός του σιγάν και καιρός του λαλείν», λέει η Αγία Γραφή, και αυτό είναι το πνεύμα της ΝΙΚΗΣ’’.
Το ΣΕΦ σείστηκε από ενθουσιασμό και συγκίνηση προχθές όταν ο Δημήτρης Νατσιός διάβασε έναν λόγο του άγιου Ιεράρχη των ημερών μας, του μακαριστού Επισκόπου Φλωρίνης Αυγουστίνου Καντιώτη με ‘’πολιτικό χρίσμα’’:


«Οι Έλληνες, όσοι πιστεύουν σε Χριστό και θέλουν να ζουν και να πολιτεύονται κατά το ιερό Ευαγγέλιο, είναι υποχρεωμένοι πριν δώσουν την ψήφο τους να ερευνήσουν επιμελώς το ήθος του καθενός υποψηφίου αντιπροσώπου τους. Να το ερευνήσουν με όση τουλάχιστον επιμέλεια ερευνούν το ήθος εκείνων που παρουσιάζονται ως υποψήφιοι γαμπροί για την αγαπημένη κόρη τους. Έλληνες! Την κόρη σας δεν την παραδίδετε στον τυχόντα. Και την Ελλάδα, τη θυγατέρα του ουρανού, θα την παραδώσετε στους υλιστάς, αυτούς που ζουν χωρίς ηθική και θρησκεία, τους βλαστήμους, τους μασόνους και αθέους;».

Τέτοια λόγια που ίσως έχουν να ακουστούν δεκαετίες από «πολιτικά χείλη» όλα δείχνουν οτι θα ακούγονται για πρώτη φορά από μεθαύριο στο κοινοβούλιο και οι εκπρόσωποι της ΝΙΚΗΣ είναι βέβαιο οτι θα «σπάνε αυγά» ,αφού όπως λέει ο πρόεδρος τους η ΝΙΚΗ : «πολεμάει την παθογένεια της κομματοκρατίας και την φίμωση της αντίθετης άποψης που κατατάσσει την Ελλάδα τελευταία στην Ευρώπη σε ελευθερία λόγου και 107η παγκοσμίως κάτω από χώρες με δικτατορικά καθεστώτα ,με δημοσιογράφους να δολοφονούνται και να απειλούνται»!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook