ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για Αλεξοπούλου: Στη «Δεξιά του Κυρίου» τα αυτονόητα δικαιώματα των γυναικών δεν έχουν θέση

«Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει μια σαφή απάντηση για αυτή την επιλογή του. Όπως φαίνεται, στη «Δεξιά του Κυρίου» τα αυτονόητα δικαιώματα των γυναικών δεν έχουν θέση» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Απάντηση για την επιλογή της Χριστίνας Αλεξοπούλου στο υπουργείο υποδομών, ζητά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τονίζοντας ότι η νέα υφυπουργός έχει τοποθετηθεί στο παρελθόν κατά της άμβλωσης και της αυτοδιάθεσης του γυναικείου σώματος.
«Όταν ο κ. Μητσοτάκης έλεγε ότι θα φτιάξει «κυβέρνηση ενός κόμματος, αλλά όχι ενός χρώματος», δεν φανταζόμασταν ότι στις «αποχρώσεις» θα περιλαμβάνονται και θέσεις της «Νίκης. Η κ. Χριστίνα Αλεξοπούλου, νέα υφυπουργός υποδομών, έχει τοποθετηθεί στο παρελθόν κατά της άμβλωσης και της αυτοδιάθεσης του γυναικείου σώματος μιλώντας για τη θεωρία του «αγέννητου παιδιού» λέει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ.
«Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει μια σαφή απάντηση για αυτή την επιλογή του. Όπως φαίνεται, στη «Δεξιά του Κυρίου» τα αυτονόητα δικαιώματα των γυναικών δεν έχουν θέση» αναφέρει καταληκτικά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Το 2019, η κ. Αλεξοπούλου είχε δγράψει στο twitter, αναρτώντας ένα δημοσίευμα της εκκλησιαστικής ιστοσελίδας romfea.gr σχετικά με την προστασία του αγέννητου παιδιού, για το οποίο η Ιερά Σύνοδος καθιέρωσε «Ημέρα Αγέννητου Παιδιού», παίρνοντας θέση κατά των αμβλώσεων.
Ολες οι Ειδήσεις
- Κατερίνα Κανούργιου: Νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Πάρο
- Politico: Ο Λευκός Οίκος προκρίνει τη Βουδαπέστη για την τριμερή συνάντηση Τράμπ, Πούτιν, Ζελένσκι
- Πρώτος ο Εμμανουήλ Καραλής στο Diamond League της Λωζάνης με άλμα στα 6,02μ
- Το UEFA Champions League επιστρέφει στο MEGA – Φενέρμπαχτσε – Μπενφίκα την Τετάρτη 20 Αυγούστου στις 22:00
- Σαντορίνη: Τρομακτική κατολίσθηση στο Ημεροβίγλι – Σύννεφο σκόνης και βράχια σκέπασε την περιοχή (βίντεο)
- Ο Πούτιν πρότεινε η συνάντηση με τον Ουκρανό πρόεδρο να γίνει στη Μόσχα- Αρνητική η απάντηση Ζελένσκι
- ΤΖΟΚΕΡ: Μαρκόπουλο και Παλαιό Φάληρο «παραμιλούν» με τους δύο υπερτυχερούς που μοιράστηκαν πάνω από 28,8 εκατ. ευρώ – Τι δηλώνουν οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ που ανέδειξαν τους ιστορικούς νικητές
- Το ΟΡΕΝ στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης , κάλυψε μέχρι τα ξημερώματα τις ιστορικές συνολίες για την Ουκρανία στον Λευκό Οίκο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook