Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν ο Αλέξης Τσίπρας στην «αποχαιρετιστήρια» δήλωση του στο Ζάππειο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε σήμερα από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ μετά από 15 χρόνια σημειώνοντας στην δήλωση του ότι «ήρθε η ώρα να ανοίξουμε ένα νέο κύκλο για τον ΣΥΡΙΖΑ».

Φεύγοντας από το Ζάππειο εκτός από 5 στενούς του συνεργάτες , στο αυτοκίνητο τον περίμενε η σύντροφος του Μπέττυ Μπαζιάνα που τον υποδέχτηκε με ένα πλατύ χαμόγελο και τον χτύπησε χαιδευτικά στον ώμο.


Μαζί του στο Ζάππειο αλλά σχετικά μακριά από τις κάμερες ήταν τα πέντε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που τον συνόδευαν και ήταν οι Ράνια Σβίγκου, Γιώργος Βασιλειάδης, Αλέκος Φλαμπουράρης, Βαγγέλης Καλπαδάκης και Νίκος Φαραντούρης, ενώ εκεί βρισκόταν και ο ο διευθυντής Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Μπάμπης Παπαδάκης

«Είναι ορισμένες στιγμές που καλείσαι να πάρεις κρίσιμες αποφάσεις.
Που καλείσαι να σταθείς απέναντι στην ιστορία,
απέναντι σε όσους πορευτήκατε μαζί,
απέναντι σε όσους σε πίστεψαν και στήριξαν προσδοκίες σε σένα.
Απέναντι στον εαυτό σου. Αλλά και απέναντι σε όσους πολέμησες και σε πολέμησαν», ήταν τα πρώτα λόγια του διευκρινίζοντας ότι δεν πήρε εν θερμώ την απόφαση για την παραίτηση αλλά μετά τρείς μέρες σκέψης.
Ελάχιστοι ήταν εκείνοι που ήξεραν την απόφαση του αυτή , ενώ είχε ζητήσει να μην διαρρεύσει το παραμικρό και από τα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου που τα είχε ενημερώσει λίγο νωρίτερα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook