Η ανακοίνωση του κόμματος Σπαρτιάτες για τον θανατηφόρο τραυματισμό 20χρονου Σύρου στην Λάρισα από αστυνομικά πυρά κατά τη διάρκεια καταδίωξης για κλεμμένο όχημα

Οι «Σπαρτιάτες» με ανακοίνωση τους αν και εκφράζουν τη θλίψη τους για τον 20χρονο Σύρο , δηλώνουν ξεκάθαρα ότι συμπαρίσταται στον αστυνομικό που καταηγορείται για το θάνατου στην Λάρισα μετά από καταδίωξη.

Στην ίδια ανακοίνωση το κόμμα «Σπαρτιάτες» ζητά «να απελαθούν όσοι διαπράττουν εγκλήματα ή επιδεικνύουν απροσάρμοστη συμπεριφορά…»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κόμματος:
«Η παράνομη μετανάστευση και η εγκληματικότητα στην ελληνική κοινωνία είναι πλέον καθημερινότητα. Οι άνδρες και γυναίκες της ΕΛΑΣ δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να προστατεύσουν την ανθρώπινη ζωή και τις περιουσίες των συμπολιτών μας. Η ζωή τους τίθεται σε κίνδυνο στην προσπάθειά τους να εφαρμόσουν τον νόμο και συχνά εν ώρα υπηρεσίας του καθήκοντος συμβαίνουν τα χειρότερα. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. Στην περίπτωση της Λάρισας δηλώνουμε θλίψη για την αφαίρεση ζωής ενός νέου ανθρώπου, αλλά και την αμέριστη συμπαράστασή μας στον αστυνομικό που του καταλογίζεται η ευθύνη.

Οι “Σπαρτιάτες” επαναφέρουμε το θέμα για την απέλαση όλων εκείνων, οι οποίοι διαπράττουν εγκλήματα ή επιδεικνύουν απροσάρμοστη συμπεριφορά στους νόμους και θεσμούς της χώρας μας».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook