Αφορμή της κόντρας που ξέσπασε οι λέξεις που χρησιμοποίησε ο Παύλος Πολάκης περί «καλλιστείωω» και «lifestyle».

Ο καβγάς ξέσπασε στα social media μεταξύ του διευθυντή της «Αυγής», Σπύροου Ραπανάκη, και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη. Με τον Παύλο Πολάκη συντάχτηκε και ο άλλοτε σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας.

Ο Σπύρος Ραπανάκης συσχέτισε τις αναφορές του Παύλου Πολάκη για καλλιστεία και «lifestyle» στην ομιλία του χτες στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ με την υποψηφιότητα για την προεδρία της Έφης Αχτσιόγλου, χωρίς ωστόσο να την κατονομάζει.

«Ο Αλέξης ως Πρόεδρος, ακόμη και με τους όρους life style που τείνουμε να αποδεχτούμε, ήταν περισσότερο από επαρκής. Αποδείχτηκε, όμως, ότι αυτό δεν ήταν αρκετό. Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε τόσο κρίσιμη φάση, που διαδικασίες fast track με χαρακτηριστικά καλλιστείων ή με επικέντρωση σε επίπλαστα ψευδο-διλήμματα (Κέντρο ή Αριστερά;) δεν πρόκειται να τον ανατάξουν», είχε πει μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης.

Ο Παύλος Πολάκης απάντησε με οργισμένο ύφος, γράφοντας, μεταξύ άλλων, «μόνο για φτύσιμο είναι οι χαρακτηρισμοί σου». Ειδικά, δε, για τις «κόκκινες γραμμές» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ γράφει ότι «είναι καιρός να μπουν στην δηθενιά, στη θολούρα, στον δικαιωματισμό του περιθωρίου, στα άκαπνα και ακίνδυνα κομ ιλ φω, ανασηκωμένα φρυδάκια που νομίζουν πως είναι ο ορισμός της αριστεράς».

Στο πλευρό του Πολάκη ο Καρανίκας
Στο πλευρό του Παύλου Πολάκη έσπευσε ο Νίκος Καρανίκας με τον πρώην σύμβουλο του Αλέξη Τσίπρα να «αφιερώνει» ανάρτησή του στον διευθυντή της «Αυγής», «σε κάτι παρατρεχάμενους της και σε κάτι σάπια ΜΜΕ με αριστεριστές υπαλλήλους» υποστηρίζοντας πως αυτό που είπε ο Παύλος Πολάκης είναι «γνωστό και οχι σεξιστικό καθώς άντρες γυναίκες και παιδιά συμμετεχουν σε καλλιστεία και οχι μόνο γυναίκες».
«Η Αυγή δυστυχώς είναι ένα ατύχημα με golden boys και θεωρητική ιδεολογική πολιτική ένδοια. Ευτυχώς έχει και κάποιες και κάποιους δημοσιογράφους αλλά δεν φτάνουν όπως φαίνεται. Ανασυγκρότηση του κόμματος με τέτοια σαπίλα δεν γίνεται» καταλήγει στην ανάρτησή του ο Νίκος Καρανίκας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook