Μηδενική ανοχή στην οπαδική βία το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στη συνάντηση του με τον πρόεδρο της UEFA

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρίσκεται ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσεφέριν που συναντάται αυτή την ώρα με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με την οπαδική βία και τους τρόπους αντιμετώπισης της να είναι στο επίκεντρο
ΤονΑλεξάντερ Τσέφεριν υποδέχθηκε στην είσοδο του Μαξίμου ο υπουργος Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου, ο οποίος θα λάβει μέρος στη σύσκεψη που θα ακολουθήσει.

Στις 11 στο Μέγαρο Μαξίμου αναμένονται οι ιδιοκτήτες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ οι οποίοι θα συμμετέχουν σε σύσκεψη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλεξάντερ Τσέφεριν- μια συνάντηση που θα έχει εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον, με δεδομένα και τα ανοιχτά μέτωπα μεταξύ τους.

Στόχος της σημερινής συνάντησης
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ύστερα από τα θλιβερά γεγονότα έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια προγραμμάτισε την συνάντηση με τον επικεφαλής της UEFA και τους προέδρους των ΠΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. με στόχο οι ομάδες να αναλάβουν το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί και να δημιουργηθεί ένα κοινό πλαίσιο για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας.

Θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις
Μετά την συνάντηση με τον κ. Τσέφεριν και τη διευρυμένη σύσκεψη με τους προέδρους των ΠΑΕ, στην οποία θα συμμετέχουν και οι αρμόδιοι υπουργοί (ο υπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης), ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της UEFA θα κάνουν δηλώσεις προς τον Τύπο (12 το μεσημέρι).

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook