H οπαδική βία και τρόποι αντιμετώπισης της το αντικείμενο της σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου

Την πόρτα του Μέγαρου Μαξίμου πέρασαν λίγο μετά τις 11 το πρωί οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, και ο Αρτούρ Νταβιντιάν, ο εκπρόσωπος του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, προκειμένου να λάβουν μέρος σε σύσκεψη με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Aπό κυβερνητικής πλευράς στη σύσκεψη θα μετέχουν και ο υπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης.


Ο Έλληνας πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου (UEFA) Αλεξάντερ Τσέφεριν είχαν νωρίτερα κατ΄ιδίαν συνάντηση στο Μαξίμου, η οποία διήρκησε περίπου μισή ώρα.

Στόχος της σημερινής συνάντησης
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ύστερα από τα θλιβερά γεγονότα έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια προγραμμάτισε την συνάντηση με τον επικεφαλής της UEFA και τους προέδρους των ΠΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. με στόχο οι ομάδες να αναλάβουν το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί και να δημιουργηθεί ένα κοινό πλαίσιο για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας.

Θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις
Μετά την συνάντηση με τον κ. Τσέφεριν και τη διευρυμένη σύσκεψη με τους προέδρους των ΠΑΕ, , ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της UEFA θα κάνουν δηλώσεις προς τον Τύπο (12 το μεσημέρι)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook