Ο Βασίλης Στίγκας ούτε λίγο ούτε πολύ μίλησε για εγκληματική οργάνωση πίσω από τις μεθοδεύσεις για τους βουλευτές των Σπαρτιατών, είπε ο Μάκης Βορίδης.

Ο Βασίλης Στίγκας θα πρέπει να κληθεί να δώσει αρμοδίως εξηγήσεις στην Εισαγγελία«», τόνισε ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, σχολιάζοντας το νέο σκηνικό στο κόμμα των «Σπαρτιατών». Ο ίδιος δε επεσήμανε πως «πρέπει και ο ελληνικός λαός να βγάλει τα συμπεράσματά του».

«Εξέλεξαν, υποτίθεται, τον Βασίλη Στίγκα ως πρόεδρο μιας κοινοβουλευτικής ομάδος και αρχηγό ενός κοινοβουλευτικού κόμματος. Και, σήμερα, χωρίς να περάσει πολύς καιρός, δύο μήνες μετά, ο ίδιος έρχεται και λέει, “εμένα με εκβιάζουν, βουλευτές χειραγωγούνται και καθοδηγούνται από εγκληματικές οργανώσεις”».

Συμπερασματικώς, «από τη συζήτηση αυτή δεν πρέπει να αφήνουμε έξω τους συμπολίτες μας», υπογράμμισε ο Μάκης Βορίδης, μιλώντας στο Open σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «ειπώθηκε κάτι βαρύ, από βήματος της Βουλής, από έναν πρόεδρο κοινοβουλευτικής ομάδος: ότι οι απολειπόμενοι, δηλαδή οι βουλευτές που δεν ήταν εκεί, χειραγωγούνται και καθοδηγούνται από κέντρα εκτός Βουλής, και μάλιστα αυτά τα κέντρα είναι “Don Corleone” και “Greek Mafia”. Δηλαδή παραπομπή σε εγκληματική οργάνωση». Η κουβέντα αυτή είναι «εις επήκοον του έθνους δεν είναι “μου ξέφυγε”, ήταν γραπτό κείμενο», επεσήμανε ο υπουργός Επικρατείας και προσέθεσε:

«Αυτές οι κουβέντες εάν ισχύουν, προφανώς ισχύει ταυτοχρόνως και αυτό που είπε ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργός. Είπε, δηλαδή, ότι θα υπάρξουν κοινοβουλευτικές συνέπειες. Γιατί δεν γίνεται να μην υπάρχουν κοινοβουλευτικές συνέπειες, εάν τα πράγματα είναι έτσι. Εάν ξαφνικά μια ομάδα βουλευτών του ελληνικού Κοινοβουλίου χειραγωγείται και καθοδηγείται από μια εγκληματική οργάνωση». Και, εν κατακλείδι, «η κυβέρνηση θα κάνει αυτά που πρέπει να κάνει, προκειμένου να μην δρουν εντός του Κοινοβουλίου τέτοιου είδους κυκλώματα και να μην υπάρχουν τέτοιου είδους δραστηριότητες».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook