Αιχμηρή ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα, παραμονή του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την κούρσα της διαδοχής στο κόμμα.

Συγκεκριμένα, έγραψε στο facebook ένα κείμενο με αφορμή σεξιστικές και ομοφοβικές επιθέσεις, όπως αναφέρει η ίδια, εναντίον υποψηφίων προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλοντας μάλιστα ότι “στηρίζουν τον δικό τους υποψήφιο αποδομώντας τους υπόλοιπους με χτυπήματα κάτω απ’ τη ζώνη”.

Όπως είναι φανερό, αναφέρεται στην περίπτωση του Στέφανου Κασσελάκη και στις επιθέσεις που δέχεται για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.

Μάλιστα, σχολιάζει και την συμπεριφορά κάποιων μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ προς το πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα, γράφοντας συγκεκριμένα: “Για να μην πούμε και για τους “συντρόφους” που όσον καιρό ήταν ο Αλέξης πρόεδρος τον αποθέωναν και τώρα που έφυγε, πέσαν να τον σταυρώσουν”.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

Λίγες σκέψεις παραμονή του συνεδρίου…
Δεν με εντυπωσιάζουν οι δολοφονίες χαρακτήρων που επιχειρούνται από τα άλλα κόμματα με αποδέκτες τους υποψήφιους για την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.
Αυτοί τη δουλίτσα τους κάνουν. Και την κάνουν καλά.
Αυτό που κυριολεκτικά με αηδιάζει (και το στάθμισα πριν χρησιμοποιήσω μια τόσο βαριά λέξη) είναι οι ομοφοβικές, σεξιστικές, σκοταδιστικές επιθέσεις που κάνουν ορισμένοι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ. Μισόλογα, σπόντες, ειρωνικά γελάκια, χυδαιολογίες, ψεύδη ασύστολα, fake news: στηρίζουν τον δικό τους υποψήφιο αποδομώντας τους υπόλοιπους με χτυπήματα κάτω απ’ τη ζώνη.
Για να μην πούμε και για τους “συντρόφους” που όσον καιρό ήταν ο Αλέξης πρόεδρος τον αποθέωναν και τώρα που έφυγε, πέσαν να τον σταυρώσουν.
Παραμονές συνεδρίου και διάλογο θα κάνουμε κι επιχειρήματα θα αντιπαραβάλουμε και διαφωνίες θα υπάρξουν κι εντάσεις και τα πάντα. Όλα μες το παιχνίδι είναι.
Το να ξεσκίζουμε όμως τις σάρκες των άλλων υποψηφίων για να προβάλουμε τον δικό μας, είναι ποταπό. Ίνα μη τι χείρον είπω.
Δεν μάς αξίζει αυτό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook