Την πόρτα του Αρείου Πάγου πέρασε ο πρόεδρος των Σπαρτιατών προκειμένου να καταθέσει για τα όσα είπε περί πρακτικών «Greek Mafia» σε βάρος των βουλευτών του κόμματος του.

Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών Βασίλης Στίγκας καταθέτει ενώπιον της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη, η οποία διενεργεί έρευνα μετά τις δηλώσεις του ότι οι βουλευτές ακολουθούν μεθόδους «Greek Mafia» και «Δον Κορλεόνε» με αφορμή την απουσία τους από την συζήτηση για τις πυρκαγιές στη Βουλή.

Παρά τις πρωτοφανείς δηλώσεις του ο Βασίλης Στίγκας δεν αναμένεται να συνεχίσει τις καταγγελίες τους καθώς χθες το βράδυ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάλεσε τους διαγραμμένους βουλευτές να ενταχθούν εκ νέου στην ΚΟ, αποδεχόμενος τη συγνώμη που του εξέφρασαν.

Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών στην χτεσινή του ανακοίνωση με την οποία κάλεσε τους διαγραμμένους βουλευτές να ενταχθούν εκ νέου στην ΚΟ των Σπαρτιατών διευκρίνισε παράλληλα ότι τα περί μαφίας και οι σχετικοί χαρακτηρισμοί δεν αφορούσαν εκείνους.

Η ανακοίνωση
«Αξιότιμοι κύριοι Βουλευτές,
κατόπιν της σημερινής συνάντησης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μαζί μου, και έπειτα από τις αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν εκατέρωθεν, ως εκ τούτου, σας καλώ να επανενταχθείτε ως μέλη της Κ.Ο. σύμφωνα με τους όρους που υπήρχαν πριν τη διαγραφή σας.

Στη σημερινή συνάντηση, εκτιμήθηκε η θέση των βουλευτών, και η παραδοχή ότι η μη παρουσία τους στην Ολομέλεια της Βουλής την 31/08/2023, αποτέλεσε ατόπημα για το οποίο ζητήθηκε συγγνώμη.

Ως εκ τούτου, οι χαρακτηρισμοί, «Greek Mafia» και «ομάδα εκβιαστών», δεν έχουν καμία σχέση με κανέναν από τους διαγραφέντες ή κάποιον άλλον από την Κοινοβουλευτική Ομάδα μας.

Βασίλειος Στίγκας
Πρόεδρος Κ.Ο. «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook