Oι καταστροφές από την κακοκαιρία Daniel ανατρέπουν το πρόγραμμα της επίσκεψης του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ το Σαββατοκύριακο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αναβάλλεται για λίγες μέρες η προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ λογω της κατάστασης που επικρατεί σε πολλές περιοχές της χώρας από την επέλαση της κακοκαιρίας Daniel.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να βρεθεί τις επόμενες ημέρες στις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές της Θεσσαλίας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρίσκεται στις 11 στο Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας, ενώ τις αμέσως επόμενες μέρες θα βρεθεί στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας, προκειμένου να δει από κοντά την καταστροφή που έχει συντελεστεί.

Ήδη έχει αναβληθεί η αυριανή επίσκεψη που προγραμμάτιζε ο κ. Μητσοτάκης στον Έβρο, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές των προηγούμενων ημερών.

Ετσι αυτό το Σαββατοκύριακο, δεν θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη ομιλία το βράδυ του Σαββάτου και η συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ το μεσημέρι της Κυριακής, τα οποία θα μεταφερθούν σε άλλη ημερομηνία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook