Η απάντηση του κυβερνητικού εκπρόσωπου στην ερώτηση για την παραίτηση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

Ο Παύλος Μαρινάκης απάντησε σε ερώτηση του δημοσιογράφου του πολιτικού ρεπορτάζ του MEGA, Νίκου Αρμένη αναφορικά με την παραίτηση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, αλλά και για την επιλογή του Χρήστου Στυλιανίδη.

«Όπως είπα και την προηγούμενη ενημέρωση των πολίτικων συντακτών είχα απαντήσει ότι «όλοι κρίνονται». Και μάλιστα ήταν μια δύσκολη μέρα λόγω αυτούς του πρωτοφανούς φαινομένου που έπληξε τη χώρα. Μετά τις εξελίξεις της προηγουμένης εβδομάδας η απόφαση αυτή του πρώην υπουργού ήταν αναπόφευκτη και ορθή», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Σχετικά με την επιλογή στο πρόσωπο του Χρήστου Στυλιανίδη, μιλάμε για έναν άνθρωπο με κυβερνητική εμπειρία και μάλιστα έχει υπάρξει πολιτικός προϊστάμενος ενός Σώματος Ασφαλείας, ενός υπουργείου, του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας, που συμμετείχε και συμμετέχει στο ΚΥΣΕΑ, και στο είναι πολύ σημαντικό, όπως και το υπουργείο Ναυτιλίας», υπογράμμισε ο κ. Μαρινάκης.

«Είναι ένας πολιτικός με ευρωπαϊκή εμπειρία, καθώς μιλάμε για την Ναυτιλία, έναν χώρο με πολύ σημαντικές διεθνείς προεκτάσεις, έναν χώρο εξωστρεφή και αυτό είναι πολύ σημαντικό, και βέβαια μιλάμε για έναν πολιτικό με επιχειρησιακή εμπειρία», κατέληξε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook