«Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα με βεβαιότητα πριν γίνει η σχετική έρευνα» σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για το φρικτό τροχαίο δυστύχημα στην Λιβύη με τα μέλη της ανθρωπιστικής αποστολής.

Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το φρικτό τροχαίο στη Λιβύη με τα μέλη της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής που τυλίχτηκε στις φλόγες όταν συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό στο οποίο επέβαιναν Λίβυοι.

Θα διερευνηθούν άμεσα τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος στο Λιβύη που στοίχισε τη ζωή σε πέντε ανθρώπους, οι οποίοι συνέτρεξαν εκεί για να προσφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ.

Όσο για τις συγκεχυμένες πληροφορίες τις πρώτες ώρες μετά το δυστύχημα, ο κ. Μαρινάκης αφού εξέφρασε τη συντριβή του για την απώλεια των πέντε ανθρώπων ανέφερε: «Αυτό που μας λέει το υπουργείο Άμυνας είναι ότι αυτή ήταν η ενημέρωση αρχικά από το κράτος της Λιβύης, δεν υπήρχε δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας λόγω της κατάστασης που επικρατεί εκεί».

Όσο για το αν τηρήθηκαν κανόνες ασφάλειας κατά τη μετακίνηση της ελληνικής αποστολής είπε ότι θα διερευνηθούν τα αίτια του δυστυχήματος, πως οι πρώτες πληροφορίες μιλάνε για ένα τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα, αλλά «δεν μπορούμε να πούμε τίποτα με βεβαιότητα πριν γίνει η σχετική έρευνα και δοθούν οι επίσημες απαντήσεις από το υπουργείο Άμυνας».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook