«Ο Στέφανος έχει την στήριξή μου» τόνισε ο Νίκος Παππάς σε κοινές δηλώσεις με τον Στέφανο Κασσελάκη μετά τη συνάντησή τους στη Βουλή το πρωί της Τρίτης.

«Πάμε δυνατά για την Νίκη, για την μεγάλη προοδευτική παράταξη που έχει ανάγκη ο τόπος», δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης

Tον Στέφανο Κασσελάκη ανακοίνωσε ότι θα υποστηρίξει ο Νίκος Παππάς, στον δεύτερο γύρο των εκλογών για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.


«Ο Στέφανος έχει την στήριξή μου» τόνισε ο Νίκος Παππάς σε κοινές δηλώσεις των δυο ανδρών μετά τη συνάντησή τους στη Βουλή το πρωί της Τρίτης.

«Είχαμε μια ξεκάθαρη πολιτική, πολύ σοβαρή συζήτηση για το μέλλον της παράταξης. Το περιεχόμενο της συζήτησης μας θα το δείτε στην κοινή δήλωσή μας η οποία θα βγει σε λίγο.» είπε αρχικά ο κ. Παππάς


«Ενώπιον του Ελληνικού λαού και του δημοκρατικού κόσμου, ότι στη βάση της συζήτησης που κάναμε, ο Στέφανος θα έχει τη στήριξή μου και θα ενθαρρύνω την εκλογή του στον δεύτερο γύρο την Κυριακή».

Θεωρώ ότι μπορεί να δώσει την πνοή και τον βηματισμό για να πάμε γρήγορα στην προοπτική της νίκης. Στέφανε καλή Νίκη»

Δηλώσεις Κασσελάκη
Στη συνέχεια οι δυο άνδρες έδωσαν τα χέρια με τον Στέφανο Κασσελάκη να απαντάει χαρακτηριστικά στον Νίκο Παππά:

«Την Κυριακή κάναμε το πρώτο βήμα για μία προοδευτική κυβέρνηση στον τόπο, περιμέναμε την υποστήριξή σου, κάνουμε το δεύτερο βήμα και την επόμενη Κυριακή θα κάνουμε το τρίτο βήμα. Σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ, Πάμε δυνατά για την Νίκη, για την μεγάλη προοδευτική παράταξη που έχει ανάγκη ο τόπος».

Η κοινή δήλωση Κασσελάκη – Παππά – «Δημιουργούμε την πατριωτική, σύγχρονη, κυβερνώσα παράταξη»
«Ανταποκρινόμαστε στο μήνυμα της τεράστιας συμμετοχής του δημοκρατικού κόσμου στη διαδικασία της 17ης του Σεπτέμβρη.

Οι 150.000 πολίτες, που περίμεναν για μία ή δύο ώρες στην ουρά, σάρωσαν σενάρια κρίσης που απεργάζονται οι πολιτικοί μας αντίπαλοι.

Έστειλαν μήνυμα ενότητας.
Ένα μήνυμα που μας δεσμεύει όλους και όλες για κοινή πορεία στη βάση της ιδρυτικής μας διακήρυξης, η οποία ψηφίστηκε ομόφωνα και η οποία συσπειρώνει τον κόσμο από την αριστερά ως το προοδευτικό κέντρο.

Οικοδομούμε το κόμμα των μελών, με ουσιαστική συμμετοχή και απόφαση σε όλα τα επίπεδα, με περιφερειακή οργάνωση και αξιοποίηση όλων των στελεχών. Ενεργοποιούμε τα δίκτυα της παράταξης.
Δημιουργούμε την πατριωτική, σύγχρονη, κυβερνώσα παράταξη.

Υπερασπιζόμαστε
• την εξωτερική πολιτική που άσκησε η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα την περίοδο 2015 – 2019. Διεκδικούμε λύσεις στην εξωτερική πολιτική στη βάση του Διεθνούς Δικαίου.

• την προοπτική μιας χώρας όπου κάθε άνθρωπος θα μπορεί να ζήσει το δικό του Ελληνικό Όνειρο: να αναπτύσσει ελεύθερα τις δυνατότητές του, με δικαιοσύνη, εντιμότητα και δημοκρατία.

Ξανακερδίζουμε
1. τον κόσμο της εργασίας, τους μισθωτούς τους αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες, τους συνταξιούχους, τους ανθρώπους του πολιτισμού, τη μεσαία τάξη και την υγιή μικρή και μεσαία επιχειρηματικότητα.

2. τον κόσμο από την αριστερά ως το προοδευτικό κέντρο.

Από σήμερα χτίζουμε την Μεγάλη Παράταξη της νίκης για να ανασυγκροτήσου με την Ελλάδα με θεσμικές αλλαγές και δικαιοσύνη παντού.

Ξεκινάμε από αυτή την Κυριακή για τη νίκη απέναντι στη Νέα Δημοκρατία.

Συμμετοχή, Ενότητα, Νίκη.»

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Παππάς στον πρώτο γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ για την ηγεσία του κομματος είχε συγκεντρώσει το 8,68% των ψήφων (12.787 ψήφους).

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook