Η απάντηση της Έφης Αχτσιόγλου στον Στέφανο Κασσελάκη που είπε «όχι» στη διεξαγωγή ντιμπέϊτ ανάμεσα στους δύο

«Debate με τον κ. Μητσοτάκη. Εμείς είμαστε σύντροφοι, όχι αντίπαλοι», ήταν η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη στην πρόταση της Έφης Αχτσιόγλου για ντιμπέϊτ και εκείνη σήκωσε το γάντι λέγοντας: «Ακριβώς επειδή είμαστε σύντροφοι. Για έναν ειλικρινή και ουσιαστικό διάλογο επί των διακριτών μας πολιτικών θέσεων για τον κοινό μας στόχο».

Αναλυτικά η απάντηση της Έφης Αχτσιόγλου στον Στέφανο Κασσελάκη για την διαξαγωγή του ντιμπέιτ ενόψει του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη του προέδρου του κόμματος:

«Ακριβώς επειδή είμαστε σύντροφοι. Για έναν ειλικρινή και ουσιαστικό διάλογο επί των διακριτών μας πολιτικών θέσεων για τον κοινό μας στόχο, την ανατροπή της δεξιάς κυβέρνησης. Από σεβασμό στα χιλιάδες μέλη μας που θέλουν να μάθουν τις θέσεις μας» σημειώνει η Έφη Αχτσιόγλου και προσθέτει:

«Όπως εύστοχα είχε πει ο Νίκος Παππάς: Θα ήταν τεράστιο λάθος να μη μιλήσουμε, με συντροφικότητα, μπροστά στους δημοκρατικούς πολίτες. Απαραίτητο το debate ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος».

Νωρίτρα ο Στέφανος Κασσελάκης είχε εμφανιστεί αντίθετος στην πρόταση για ντιμπέιτ, λέγοντας: «Debate με τον Κ. Μητσοτάκη. Όπως εύστοχα έχει πει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος: Εμείς είμαστε σύντροφοι, όχι αντίπαλοι».

«Με την Έφη η Σύγχρονη Αριστερά δε μας θέλει απέναντι, αλλά μαζί. Το “μαζί” που ζήτησαν 150.000 προοδευτικοί πολίτες στην κάλπη» τονίζει σε ανάρτησή του στο Facebook ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
«Την καλώ σε κοινή περιοδεία. Να πάμε ενωμένοι στην κοινωνία» καταλήγει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook