Κασσελάκης: Δεν θέλω ούτε μία στο εκατομμύριο να παραιτηθούν Ηλιόπουλος, Ακρίτα και Αποστολάκης

“Οι μάχες δίνονται στην κοινωνία” δηλώνει ο Στέφανος Κασσελάκης και διευκρίνιζει ότι «θα συνεργάζομαι με τους βουλευτές συχνά και θα έρχονται μαζί μου έξω στην κοινωνία»
Τέλος στα σενάρια που ήθελαν να παραιτούνται βουλευτές του ψηφοδελτίου Επικρατείας προκειμένου να εκλεγεί βουλευτής και να μπορεί να εκπροσωπεί το κόμμα και μέσα στη Βουλή, στην περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έβαλε ο Στέφανος Κασσελάκης.
«Δε θέλω, ούτε μία στο εκατομμύριο ούτε ο κ. Ηλιόπουλος, ούτε η κυρία Ακρίτα ούτε ο κ. Αποστολάκης να παραιτηθούν της θέσης τους. Οι μάχες δίνονται στην κοινωνία. Θα συνεργάζομαι με τους βουλευτές συχνά, αλλά η κοινοβουλευτική ομάδα θα έρχεται μαζί μου, έξω στην κοινωνία. Μιλάμε για τους αγρότες; Θα πάμε στη Λάρισα μαζί. Μιλάμε για άλλα θέματα; Θα πάμε εκεί που είναι στην κοινωνία. Το μεγάλο στοίχημα του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη ημέρα είναι η γείωση στην κοινωνία. Αν το κάνουμε, θα γίνουμε κυβέρνηση σύντομα», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κασσελάκης στην τηλεοπτική εκπομπή του Alpha, Tlive.
Οι διευκρινίσεις δόθηκαν μετά την άρνηση δυο βουλευτών Επικρατείας του κόμματος, του Όθωνα Ηλιόπουλου και της Έλενας Ακρίτα να παραιτηθούν από τις βουλευτικές έδρες τους, διευκολύνοντας την είσοδο του Στέφανου Κασσελάκη στη Βουλή. Όπως δήλωσαν δεν προτίθενται να πράξουν κάτι τέτοιο και θα εξεντλήσουν κανονικά την κοινοβουλευτική τους θητεία.
Ολες οι Ειδήσεις
- Κεντρικό δελτίο ειδήσεων MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ»: Δυναμικά και τη νέα σεζόν
- «Το ‘χουμε!»: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου στις 15.30, στον ΣΚΑΪ
- Μητσοτάκης – MyStreet: Η νέα εφαρμογή για την προστασία του δημόσιου χώρου
- Ανησυχία για ελληνικά αυγά: Εντοπίστηκαν τοξικές ουσίες και φυτοφάρμακα, που σχετίζονται με καρκίνο και βλάβες στα παιδιά
- Έκκληση Δαμιανού στις κυβερνήσεις Ελλάδας και Αιγύπτου: «Κινδυνεύει η ζωή μου» – Βίντεο από τα επεισόδια στη Μονή Σινά
- Ο Νετανιάχου αναγνωρίζει για πρώτη φορά τη γενοκτονία των Αρμενίων και των Ελλήνων του Πόντου από την Τουρκία
- Πέθανε σε ηλικία 34 χρόνων, η Μαρία Αριστοτέλους, αθλήτρια του επί κοντώ – Έδινε μάχη με τον καρκίνο
- Η Γαλλία οδεύει προς πολιτική κρίση καθώς ο πρωθυπουργός Μπαϊρού ρισκάρει τα πάντα στην ψήφο εμπιστοσύνης με φόντο τον προϋπολογισμό
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook