“Οι μάχες δίνονται στην κοινωνία” δηλώνει ο Στέφανος Κασσελάκης και διευκρίνιζει ότι «θα συνεργάζομαι με τους βουλευτές συχνά και θα έρχονται μαζί μου έξω στην κοινωνία»

Τέλος στα σενάρια που ήθελαν να παραιτούνται βουλευτές του ψηφοδελτίου Επικρατείας προκειμένου να εκλεγεί βουλευτής και να μπορεί να εκπροσωπεί το κόμμα και μέσα στη Βουλή, στην περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έβαλε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Δε θέλω, ούτε μία στο εκατομμύριο ούτε ο κ. Ηλιόπουλος, ούτε η κυρία Ακρίτα ούτε ο κ. Αποστολάκης να παραιτηθούν της θέσης τους. Οι μάχες δίνονται στην κοινωνία. Θα συνεργάζομαι με τους βουλευτές συχνά, αλλά η κοινοβουλευτική ομάδα θα έρχεται μαζί μου, έξω στην κοινωνία. Μιλάμε για τους αγρότες; Θα πάμε στη Λάρισα μαζί. Μιλάμε για άλλα θέματα; Θα πάμε εκεί που είναι στην κοινωνία. Το μεγάλο στοίχημα του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη ημέρα είναι η γείωση στην κοινωνία. Αν το κάνουμε, θα γίνουμε κυβέρνηση σύντομα», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κασσελάκης στην τηλεοπτική εκπομπή του Alpha, Tlive.

Οι διευκρινίσεις δόθηκαν μετά την άρνηση δυο βουλευτών Επικρατείας του κόμματος, του Όθωνα Ηλιόπουλου και της Έλενας Ακρίτα να παραιτηθούν από τις βουλευτικές έδρες τους, διευκολύνοντας την είσοδο του Στέφανου Κασσελάκη στη Βουλή. Όπως δήλωσαν δεν προτίθενται να πράξουν κάτι τέτοιο και θα εξεντλήσουν κανονικά την κοινοβουλευτική τους θητεία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook