Νέο βίντεο ανέβασε ο Στέφανος Κασσελάκης ζητώντας να πέσουν οι τόνοι αν και ο ίδιος δίνει αφορμή για νέο γύρο αντιπαράθεσης με την συνυποψήφια του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

«Την αποκαλώ Έφη όπως τον Αλέξη τον αποκαλώ πάντα Αλέξη και αντί για χέρι φιλίας το θεωρεί υποτίμηση. Βλέπω ότι διακινεί σενάρια ότι είμαι συνεργάτης του Μητσοτάκη και ποιος τη διαψεύδει; Ο Γιάννης Πρετεντέρης», λέει μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης .

O Στέφανος Κασσελάκης στο βίντεο έστειλε και το έγγραφο που της έστειλε, γραμμένο στα αγγλικά,  με τις προτάσεις του για τον ΣΥΡΙΖΑ τον περασμένο Ιούλιο και όπως λέει η Έφη Αχτσιόγλου δεν του απάντησε:

Αναλυτικά η νέα δήλωση του
«Κρατιέμαι πίσω ολη αυτή την εβδομάδα για να μην δίνω τροφή σε αυτή την ένταση. Στηρίζω την συνυποψηφιά μου δημόσια και ακούω δεν με στήριξες. Βλέπω κάθε βίντεό της και στρέφει τα βέλη εναντίον μου λες και είμαι ο Μητσοτάκης» συνεχίζει ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Την αποκαλώ Έφη όπως τον Αλέξη τον αποκαλώ πάντα Αλέξη και αντί για χέρι φιλίας το θεωρεί υποτίμηση. Βλέπω ότι διακινεί σενάρια ότι είμαι συνεργάτης του Μητσοτάκη και ποιος τη διαψεύδει; Ο Γιάννης Πρετεντέρης».

«Είμαι αναγκασμένος να πω ότι απευθύνθηκα στην Έφη Αχτσιόγλου τον Ιούλιο όταν ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στέλνοντας προτάσεις για να τις βάλει αν ήθελε στο πρόγραμμά της. Δεν μου απάντησε ποτέ. Είναι δικαιώμα της όμως εγώ θεώρησα ηθική υποχρέωση να συνεισφέρω στον αγώνα της» προσθέτει ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Δεν είχα κανέναν αυτοσκοπό και αυτοπροβολή. ήθελα το μαζί και δεν το βρήκα. Και ακριβώς αυτό το μαζί ζητάω από εσάς. Τονίζω τη λέξη ενότητα. Εσείς είστε οι εγγυητές της. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μόνο δικός σας» συμπληρώνει και παρά τους υψηλόύς τόνους που είχε χρησιμοποιήσει καταλήγει:

«Κάνω έκκληση: χαμηλώστε τους τόνους και ψηφίστε για όποιον θέλετε, νιώστε την ανάγκη του διπλανού να ψηφίσει το αντίθετο από εσάς. Είμαστε σύντροφοι. Αυτή είναι μια σπουδαία λέξη, δεν τη σκορπάμε. Αυτή η λέξη από τη Δευτέρα θα μας ενώνει. Αυτή η λέξη είναι χαραγμένη στην καρδιά μας».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook