Τα πρώτα στελέχη που αναλαμβάνουν θέσεις ευθύνης στον ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση του νέου προέδρου. Πρόκειται για τον δικηγόρο Μανώλη Καπνισάκη, τη Δώρα Αυγέρη και τον Γιώργο Τσίπρα.

Θέση διευθυντή στο Γραφείο Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει ο εξ απορρήτων δικηγόρος του Μανώλης Καπνισάκης, ενώ εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος θα είναι η Δώρα Αυγέρη και διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο Γιώργος Τσίπρας

Με απόφαση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, χρέη Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναλαμβάνει ο δικηγόρος Μανώλης Καπνισάκης.

Η Δώρα Αυγέρη αναλαμβάνει χρέη Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο Γιώργος Τσίπρας, Διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Συνεχείς συσκέψεις στο προεδρικό γραφείο στην Κουμουνδούρου
Σειρά συναντήσεων με κομματικά στελέχη, αλλά και κομβικά πρόσωπα για τη στελέχωση της Κουμουνδούρου στο εξής αναμένεται να έχει ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος έχει από νωρίς το πρωί συσκέψεις για το νέο οργανόγραμμα της Κουμουνδούρου. Ήδη, πριν από τη συνάντησή του με τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε συνεργασία με τον βουλευτή Ηρακλείου, Χάρη Μαμουλάκη, ενώ με την επιστροφή του το μεσημέρι στην Κουμουνδούρου είχε συνεργασία με τον Νίκο Παππά.

Σαρωτικές αλλαγές δεν αναμένονται στη διάταξη του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, καθώς παραμένουν πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο Σωκράτης Φάμελλος και αντιπρόεδρος της Βουλής η Όλγα Γεροβασίλη. Επίσης στην “ομάδα κρούσης” αναμένεται να συμμετέχει και ο Καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου & Δικαίου Ενέργειας Νικόλας Φαραντούρης, με μακρά ακαδημαϊκή και επαγγελματική εμπειρία στο εξωτερικό και την Ελλάδα.

Ωστόσο, για τη θέση του Γραμματέα της ΚΟ ακούγεται η Βουλευτής, Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία σε άλλη περίπτωση δεν αποκλείεται να αναλάβει καθήκοντα Κοινοβουλευτικής Εκπροσώπου. Ζητούμενο παραμένει η τρίτη θέση της εκπροσώπησης στη βουλή, την οποία καταλαμβάνει μέχρι τώρα ο Νάσος Ηλιόπουλος, στενός συνεργάτης της Έφης Αχτσιόγλου.

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης και ο Παύλος Πολάκης, αναμένεται να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στο κόμμα στη νέα εποχή του ΣΥΡΙΖΑ.

Θέμα χρόνου θεωρείται η σύγκληση της πολιτικής γραμματείας του κόμματος ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η σύνθεση του προεδρείου και η επιλογή του νέου γραμματέα του κόμματος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook