Πιέσεις να συγκληθεί άμεσα η Πολιτική Γραμματεία ασκεί η εσωκομματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η «Ομπρέλα», της οποίας ηγείται ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, με επιστολή προς τους δύο γραμματείς του ΣΥΡΙΖΑ τη Ράνια Σβίγγου και τον Γιώργο Βασιλειάδη, ζητά να συγκληθεί άμεσα η Πολιτική Γραμματεία.

Τα θέματα που ζητούν να συζητηθούν είναι οι πολιτικές πρωτοβουλίες του κόμματος απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, ο οδικός χάρτης προς το συνέδριο του κόμματος, με βάση την τελευταία απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας και θέματα εσωτερικής λειτουργίας του κόμματος και αρμοδιοτήτων.

Σύμφωνα πάντως με τον ισχύοντα προγραμματισμό Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφαονος Κασσελάκης θα επισκεφτεί την Κύπρο από τις 3-5/10 – Στις 5/10 θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και ακολουθεί η Πολιτική Γραμματεία.

Όπως επισημαίνουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ η προτεραιότητα του προέδρου, Στέφανου Κασσελάκη, όπως και ο ίδιος δήλωσε στη χθεσινοβραδινή του συνέντευξη στο Star είναι η σύγκληση των οργάνων του κόμματος.

Οι ίδιες πηγές παραπέμπουν στη χθεσινή ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του κόμματος ότι την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και συνεχίζουν, σχολιάζοντας πως «ως γνωστόν, την ερχόμενη εβδομάδα ο Στέφανος Κασσελάκης θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, όπου θα έχει σειρά συναντήσεων με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ έχει προγραμματίσει και περιοδείες σε πόλεις της περιφέρειας, ανά την Ελλάδα».

«Επόμενη συνεδρίαση οργάνου θα είναι αυτή της Πολιτικής Γραμματείας, αμέσως μόλις ολοκληρωθεί ο άμεσος σχεδιασμός που έχει γίνει», καταλήγουν οι ίδιες πηγές.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook