Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες πρέπει να επιλέξουν τους τοπικούς υπηρέτες τους και όχι τους τοπικούς άρχοντες που είπε ο κ. Μητσοτάκης » δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα

Να ψηφίσουν για ένα πιο δίκαιο κράτος στην άμεση ζωή τους, δηλαδή στην αυτοδιοίκηση, κάλεσε τους Έλληνες και τις Ελληνίδες ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στην Εκάλη.


«Άκουσα νωρίτερα τον πρωθυπουργό να λέει ότι σήμερα οι Έλληνες επιλέγουν τους τοπικούς τους άρχοντες. Νομίζω ότι έχει έρθει η ημέρα να αλλάξουμε την ορολογία. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες πρέπει να επιλέγουν τους τοπικούς υπηρέτες τους. Ανθρώπους, που έχουν προϋπηρεσία στην εργασία, στην κοινωνία, με καθαρά χέρια, που είναι εδώ να υπηρετήσουν τον Έλληνα και την Ελληνίδα, χωρίς αλαζονεία και πάνω απ’ όλα με διαφάνεια» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε δηλώσεις του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στην Εκάλη.

«Σήμερα καλώ τους Έλληνες και ειδικά τους νέους και τις νέες μας να έρθουν στις κάλπες και να στείλουν ένα μικρό μήνυμα: ότι η Ελλάδα δικαιούται καλύτερη μοίρα από κακοδιαχείριση, από αμέλεια και πάνω απ’ όλα από την σπατάλη που χρεοκοπεί τη χώρα στο μακροπρόθεσμα. Το είδαμε και στη Θεσσαλία, το βλέπουμε σε όλη την αλυσίδα του μπλε κράτους. Σήμερα είναι η γιορτή της αυτοδιοίκησης, αλλά πάνω απ’ όλα πρέπει να ψηφίσουν για ένα πιο δίκαιο κράτος στην άμεση ζωή τους που είναι η αυτοδιοίκηση. Έχετε ακόμα χρόνο, πηγαίνετε και ψηφίστε»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook