Στη δημιουργία μίας νέας μεγάλης προοδευτικής παράταξης στάθηκε στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών. Αναφερόμενος στις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου, ζήτησε την επέμβαση της δικαιοσύνης.

Οι σκέψεις μου είναι με τους Έλληνες που μεταφέρονται από το Ισραήλ στην πατρίαδα μας. Είμαστε σε διαρκή επαφή με το ΥΠΕΞ και λαμβάνουμε πληροφόρηση», είπε αρχικά ο κ. Κασσελάκης.

Ο ίδιος χαρακτήρισε τα αποτελέσματα ένα «πρώτο μήνυμα για την ανάγκη η χώρα να έχει μία νέα μεγάλη προοδευτική παράταξη που να μπορεί να κυβερνήσει τον τόπο».

«Το βλέπετε στη Θεσσαλία, όπου ο παντοδύναμος περιφερειάρχης υπέστη μεγάλης απώλειες και συγχαίρω τον Δημήτρη Κουρέτα». Αναφέρθηκε δε στη Θεσσαλονίκη που όπως είπε υπερίσχυσε ο προοδευτικός υποψήφιος. Ευχαρίστησε και τον κ. Ζαχαριάδη για τη μάχη στον Δήμο της Αθήνας

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε άνοιγμα στο ΠΑΣΟΚ, καλώντας σε στήριξη στον Χάρη Δούκα απέναντι στον Κώστα Μπακογιάννη, εφόσον περάσει στον δεύτερο γύρο.

Στην Αττική ο κ. Ιωακειμίδης έδωσε μεγάλο αγώνα και έλαβε τη 2η θέση. Ο κ. Μπακογιάννης έχασε ποσοστά.
«Εχουμε ευκαιρίες από εδώ και πέρα για να χτίσουμε τη μεγάλη προοδευτική παράταξη που θα κυβερνήσει τον τόπο μας, το οποίο είναι επιτακτική ανάγκη. Για να γίνει πραγματικότητα όμως, πρέπει να κάνουμε αυτό που είχε πει ο Αλέξης Τσίπρας, ότι χρειάζεται “ανανέωση χθες”. Αύριο αρχίζει η ανανέωση. Θα αναδείξουμε νέα πρόσωπα, νέα στελέχη με τις αξίες τις δικές μας», πρόσθεσε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου είπε: «Για τον Μπέο δεν έχω πολλά να πω. Φανερώνουν πολλά από μόνα τους. Παροτρύνω τη δικαιοσύνη, επιτέλους, να κάνει τη δουλειά της»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook