«Η κυβέρνηση οφείλει να πορεύεται με τα πόδια καλά γειωμένα στη γη», τόνισε ο πρωθυπουργός σημειώνοντας ότι η βραδιά δεν ήταν καλή για τη ΝΔ, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του β γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Χρέος της κυβέρνησης είναι να συνεργαστεί με τους νέους δημάρχους και περιφερειάρχες» είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε δήλωσή του μετά την οριστική διαμόρφωση των αποτελεσμάτων στο δεύτερο γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.

Συγκεκριμένα στη δήλωση του ανέφερε:

«Να συγχαρώ όλους τους περιφερειάρχες και τους δημάρχους. Είμαι βέβαιος ότι η κυβέρνηση θα συνεργαστεί μαζί τους. Έχουμε στηρίξει την τοπική αυτοδιοίκηση.

Δεν είναι ιδιαίτερα καλή βραδιά για τη ΝΔ. Τα βασικά συμπεράσματα ουσιαστικά βγήκαν την προηγούμενη Κυριακή. Πήραμε τα μηνύματα και είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε», τόνισε ο πρωθυπουργός..

Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για αντισυσπείρωση από την πλευρά τω κομμάτων της αντιπολίτευσης και τόνισε πως στις εθνικές εκλογές η ΝΔ πήρε 41% και όχι 51%.

Ο πρωθυπουργός σημείωσε ακόμα πως «η κυβέρνηση οφείλει να πορεύεται με τα πόδια καλά γειωμένα στη γη και να αγωνίζεται με όλες τις δυνάμεις της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook