Μήνυμα ισχύος στέλνει από τη Νέα Υόρκη ο Στέφανος Κασσελάκης μετά τις εσωκομματικές αντιδράσεις που έχουν πάρει διαστάσεις έντονης αντιπαλότητας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης , είχε επαφές με φίλους του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και μέλη της τοπικής οργάνωσης στη Νέα Υόρκη, σε μια χαλαρή συνάντηση που έλαβε χώρα σε γνωστό μπαρ στην Τραϊμπέκα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αυτής αναφέρθηκε στα πολιτικά σχέδια και τους στόχους του σημειώνοντας μεταξύ άλλων τη σημασία που αποδίδει στο να αποκτήσουν ισχυρή φωνή και παρουσία στα πολιτικά δρώμενα οι απόδημοι.

Ωστόσο αναφορικά με τις τελευταίες εσωκομματικές αναταράξεις στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, με την διαγραφή του Στέφανου Τζουμάκα αλλά και την αντίδραση από το Νίκο Φίλη, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θέλησε να τοποθετηθεί εκτενώς.

Αντίθετα, έστειλε ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, υπενθυμίζοντας πως αυτός ήταν που εξελέγη αρχηγός του κόμματος, κατόπιν των ανοικτών διαδικασιών του Σεπτεμβρίου.

“Ο καθένας μπορεί να έχει τις απόψεις του, αλλά τις εκλογές εγώ τις κέρδισα”, τόνισε ο κ. Κασσελάκης.

Μιλώντας στα ΜΜΕ, σύμφωνα με τον Εθνικό Κήρυκα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση στο σχετικό κάλεσμα, σχολιάζοντας πως η Ελλάδα θα πρέπει να βρει τρόπο να αξιοποιήσει το ανθρώπινο δυναμικό της ομογένειας.

Δείτε το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=OEP49CLz4to

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook