«Άσχετο και ανεπάγγελτο» αποκαλεί ο Παύλος Πολάκης τον Γιώργο Σκουρλέτη

Στην επίθεση που του είχε κάνει νωρίτερα ο Γιώργος Σκουρλέτης στον ΑΝΤ1 ότι προέβαλε «αντιεπιστημονικές απόψεις» την περίοδο της πανδημίας, απάντησε με οργίλο ύφος ο Παύλος Πολάκης.

Στα ύψη οι κόντρες στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την παραπομπή στην Επιτροπή Δεοντολογίας του Στέφανου Τζουμάκα, με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη.

Μετά τα χτεσινά «κονταροχτυπήματα» των στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντοπολίτευσης σήμερα ξιφούλκησαν ο Γιώργος Σκουρλέτης με τον Παύλο Πολάκη.

Ο Γιώργος Σκουρλέτης μιλώντας στον ΑΝΤ1 επιτέθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη κατηγορώντας τον για διχαστική τακτική και φασιστικές νοοτροπίες ενώ τα έβαλε και τον Παύλο Πολάκη που υποστηρίζει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στον ΑΝΤ1 και τη Φαίη Μαυραγάνη αναφέρθηκε στον βουλευτή Χανίων κάνοντας λόγο για «αντιεπιστημονικές απόψεις» τον καιρό της πανδημίας. «Είπε κανείς γιατί έπρεπε να έχουμε δύο εκφωνήσεις στο θέμα της πανδημίας, που έβγαινε ο κ. Πολάκης και έλεγε αντιεπιστημονικά πράγματα;», είπε χαρακτηριστικά.

Άμεση ήταν η απάντηση του Παύλου Πολάκη:

Ο κ.Πολάκης αποκάλεσε τον Πάνο Σκουρλέτη «άσχετο» και «ανεπάγγελτο» παραθέτοντας τα τρία χειρουργεία που έκανε τις τελευταίες 10 ημέρες.

«Εγώ συνεχίζω να δουλεύω και να ασκώ την Ιατρική παρά όλη την άλλη καθημερινή αντιπολίτευση στο Μητσοτακη που ασκώ 4 χρόνια τωρα!! Εσυ τι ακριβώς κάνεις;; Γιατί εγώ είχα αξία και πριν τα αξιώματα και θα έχω και μετά από αυτα!! Μερικοί μερικοί είχατε πριν ή θα έχετε μετά;;;» έγραψε στην ανάρτηση του ο Παύλος Πολάκης.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη
«Άκου ΠΑΝΟ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ!
Επειδή σήμερα ξεπέρασες τα όρια σε προσωπικό επίπεδο με μένα τολμώντας να πεις πως «πρόβαλλα αντιεπιστημονικές αποψεις»!
Επειδή σε σχέση με τις γνωσεις μου και την επιστήμη μου δεν δέχομαι ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ και δη από ασχετους,να σε ενημερώσω πως αυτες τις τελευταιες 10 μερες και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά στο ΣΥΡΙΖΑ και τρεχω πολύ ,εγώ έκανα τα παρακάτω τρία χειρουργεια (δείξτα σε κάποιον να σου πει αν ενας «μη επιστήμονας» τα κανει)
1)Κολεκτομη σε όγκο ορθοσιγμοειδους (φωτο 3)
2)Τραυματική κηλη υπερκυστικη που είχαν αποτύχει δυο χειρουργοί σε τρεις επεμβάσεις να τη διορθώσουν (φωτο 4)
3)Βραγχιακη κύστη σε νέα ασθενή μεγάλου μεγέθους που ακουμπούσε στα μεγάλα αγγεία του τραχηλου!(φωτο 5)
(Βάζω μόνο φωτογραφίες από τις αξονικές ,στη διάθεση σου και τα βίντεο των επεμβάσεων για να δεις πόσο δύσκολη δουλειά είναι και να είσαι πιο σεμνός)
Το κάνω πρώτη φορά αυτό ,αλλά δεν ΑΝΕΧΟΜΑΙ άλλο άσχετοι και ανεπάγγελτοι να με κριτικάρουν για τις γνώσεις μου και την ικανότητα μου σε μια προσπάθεια να με απαξιώσουν και πολιτικα!!Γιατι εγώ συνεχίζω να δουλεύω και να ασκώ την Ιατρική παρά όλη την άλλη καθημερινή αντιπολίτευση στο Μητσοτακη που ασκώ 4 χρόνια τωρα!!
Εσυ τι ακριβώς κάνεις;;
Γιατί εγώ είχα αξία και πριν τα αξιώματα και θα έχω και μετά από αυτα!!
Μερικοί μερικοί είχατε πριν ή θα έχετε μετά;;;
Θελουμε να συσπειρώσουμε την κοινωνία και τους ανθρωπους της πραγματικης γνώσης και επιστημοσυνης και οχι τους δήθεν και τους τίποτα που «και εμείς θα βάζαμε» !!
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΑΝΟ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ;;
Υγ για τα άλλα σε άλλη ανάρτηση,τωρα απάντησα γιατί ξεχείλισε το ποτήρι για την επιστημονική μου αξία!».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook