Ισραήλ: Με οικογένειες ομήρων της Χαμάς συναντήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη σημερινή του επίσκεψη στο Ισραήλ, συναντήθηκε με συγγενείς ομήρων που απήχθησαν από τη Χαμάς.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα Ιεροσόλυμα συναντήθηκε με δύο οικογένειες ομήρων της Χαμάς, οι οποίες και του ζήτησαν την ασφαλή επιστροφή των οικείων τους, έκκληση που έχουν απευθύνει σε πολλούς ηγέτες.
Σχετικές φωτογραφίες από τη συνάντηση δημοσίευσε στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter) ο πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα, Νόαμ Κατς. «Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε στο Ισραήλ με συγγενείς Ισραηλινών ομήρων που απήχθησαν από τρομοκράτες της Χαμάς πριν από δύο εβδομάδες» έγραψε ο Νόαμ Κατς.
#Greek @PrimeministerGR @kmitsotakis 🇬🇷met a while ago in #Israel 🇮🇱 with relatives of #Israeli hostages kidnapped by #Hamas terrorists 2 weeks ago. #BringThemHomeNow pic.twitter.com/vEHGxFGp7g
— 🇮🇱 Noam Katz (@NoamKatz_) October 23, 2023
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, συναντήθηκε με δύο οικογένειες ομήρων της Χαμάς, οι οποίες και του ζήτησαν την ασφαλή επιστροφή των οικείων τους, έκκληση που έχουν απευθύνει σε πολλούς ηγέτες. Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε συγκλονισμένος από τις δύσκολες στιγμές που περνούν και για τις τελευταίες επικοινωνίες που είχαν με τους δικούς τους ανθρώπους, όταν ήδη είχαν οδηγηθεί στη Γάζα.
Γι΄αυτό και πιέζουν προς κάθε κατεύθυνση ώστε να επιστρέψουν πίσω.
Αυτό κάνουν το τελευταίο διάστημα όλοι οι συγγενείς των ομήρων και των αγνοουμένων στο Ισραήλ, με συγκεντρώσεις που πραγματοποιούν ειδικά στο Τελ Αβίβ σε καθημερινή βάση.
Ολες οι Ειδήσεις
- ΑΕΚ – Κραϊόβα 3-2: Επική ανατροπή στις καθυστερήσεις και πρόκριση για την Ένωση στους «16» του Conference League
- Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στο 12,9% το προβάδισμα της ΝΔ – Στο πλευρό των αγροτών η κοινωνία – Τι λένε για Τσίπρα, Σαμαρά, Καρυστιανού
- Το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου για τα Χριστούγεννα: “Ας στρέψουμε την σκέψη μας στο Βρέφος Της Βηθλεέμ”
- Διαμαντής Καραναστάσης: Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ – Τουπήραν το δίπλωμα, «έπεσε» πρόστιμο 350 ευρώ
- Δέσποινα Βανδή: Στην κουζίνα με τον 18χρονο γιο της, Γιώργο Νικολαΐδη – Βίντεο
- Θοδωρής Μαραντίνης: “Με στενοχωρεί που η κοινή γνώμη περιστρέφεται γύρω από τα προσωπικά μου” (βίντεο)
- Ο διάσημος βιολιστής και διευθυντής της ορχήστρας Γιόχαν Στράους, Αντρέ Ριέ έπαιξε τα ελληνικά κάλαντα των Χριστουγέννων – Βίντεο
- Γεωργιάδης για Κωνσταντοπούλου: «Με είπε επίτηδες παιδοβιαστή, της έστειλα εξώδικο, να ζητήσει συγνώμη, θα της κάνω αγωγή»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook