Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη σημερινή του επίσκεψη στο Ισραήλ, συναντήθηκε με συγγενείς ομήρων που απήχθησαν από τη Χαμάς.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα Ιεροσόλυμα συναντήθηκε με δύο οικογένειες ομήρων της Χαμάς, οι οποίες και του ζήτησαν την ασφαλή επιστροφή των οικείων τους, έκκληση που έχουν απευθύνει σε πολλούς ηγέτες.

Σχετικές φωτογραφίες από τη συνάντηση δημοσίευσε στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter) ο πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα, Νόαμ Κατς. «Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε στο Ισραήλ με συγγενείς Ισραηλινών ομήρων που απήχθησαν από τρομοκράτες της Χαμάς πριν από δύο εβδομάδες» έγραψε ο Νόαμ Κατς.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, συναντήθηκε με δύο οικογένειες ομήρων της Χαμάς, οι οποίες και του ζήτησαν την ασφαλή επιστροφή των οικείων τους, έκκληση που έχουν απευθύνει σε πολλούς ηγέτες. Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε συγκλονισμένος από τις δύσκολες στιγμές που περνούν και για τις τελευταίες επικοινωνίες που είχαν με τους δικούς τους ανθρώπους, όταν ήδη είχαν οδηγηθεί στη Γάζα.

Γι΄αυτό και πιέζουν προς κάθε κατεύθυνση ώστε να επιστρέψουν πίσω.

Αυτό κάνουν το τελευταίο διάστημα όλοι οι συγγενείς των ομήρων και των αγνοουμένων στο Ισραήλ, με συγκεντρώσεις που πραγματοποιούν ειδικά στο Τελ Αβίβ σε καθημερινή βάση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook