«Πρόκειται για τον ίδιο μηχανισμό που όλα τα προηγούμενα χρόνια οργάνωνε δολοφονίες χαρακτήρων, διέσπειρε fake news και δημιουργούσε υβριστικά hashtags», τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του κυβερνώντος κόμματος

Για «υπόγειο μηχανισμό μαύρης προπαγάνδας» του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος «αποκαλύφθηκε» από τις δηλώσεις του Πάνου Σκουρλέτη, στο πλαίσιο της εσωτερικής αντιπαράθεσης που έχει ξεσπάσει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κάνει λόγο ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός και κάλεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δώσει απαντήσεις.

H δήλωση του Νίκου Ρωμανού
«Ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης αποκάλυψε σήμερα έναν υπόγειο μηχανισμό μαύρης προπαγάνδας και χειραγώγησης της κοινής γνώμης, στον οποίο επώνυμοι αρθρογράφοι εφημερίδων διαχειρίζονταν δεκάδες λογαριασμούς στα social media, καθώς και τους λογαριασμούς του Αλέξη Τσίπρα.

Πρόκειται για τον ίδιο μηχανισμό που όλα τα προηγούμενα χρόνια οργάνωνε δολοφονίες χαρακτήρων, διέσπειρε fake news και δημιουργούσε υβριστικά hashtags. Τα συγκεκριμένα ζητήματα ξεφεύγουν κατά πολύ από τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ και επιβάλλεται να απαντηθούν».

Οι δηλώσεις του Πάνου Σκουρλέτη στον ΑΝΤ1
Υπενθυμίζεται ότι ο Πάνος Σκουρλέτης λίγες ώρες μετά τη διαγραφή του άφησε σαφείς αιχμές για τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα καθώς υποστήριξε ότι «κάποιοι δούλεψαν υπόγεια, με στημένο μηχανισμό για να μας αποδομήσουν». «Πρόκειται για παράκεντρα γύρω από τον Τσίπρα», είπε εννοώντας εκείνους που βοήθησαν για την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη.

Σε ερώτηση ποιοι υποκινούν αυτά τα τρολ, ο πρώην υπουργός απάντησε: «Επώνυμοι που αρθρογραφούν σε εφημερίδες ήταν υπεύθυνοι για 50 λογαριασμούς των social media του προέδρου».

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του Πάνου Σκουρλέτη:


Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook