Ο Πάνος Σκουρλέτης θα απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να καταθέσει στοιχεία για την ταυτοποίηση του διαδικτυακού τρολ «Πεν Νταλαούρα» και όχι μόνο.

Ο Πάνος Σκουρλέτης θα απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να καταθέσει στοιχεία για την ταυτοποίηση του διαδικτυακού τρολ «Πεν Νταλαούρα».

Από το περιβάλλον του κάνουν λόγο για εμμονική αναφορά του ονόματος του κ. Σκουρλέτη από συγκεκριμένους διαδικτυακούς λογαριασμούς.

Ο Πάνος Σκουρλέτης θα απευθυνθεί τις επόμενες στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά τις επιθέσεις εις βάρος του από τρολ του διαδικτύου, ενώ βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους δικηγόρους του. .

Όπως λένε πηγές από το περιβάλλον θα θέσει Ζήτημα εξυγίανσης του δημόσιου λόγου συνολικά στον απόηχο της κλιμακούμενης στοχοποίησης που δέχεται από τα τρολ του διαδικτύου τους τελευταίους μήνες.

Ο κ. Σκουρλέτης, ο οποίος μίλησε για «παράκεντρα» και «υπόγεια με στημένο μηχανισμό» δεν αφορούν μόνο στις τελευταίες εσωκομματικές εξελίξεις και τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε εκτενώς σε ενυπόγραφα δημοσιεύματα που αποκάλυπταν τη δράση συγκεκριμένων λογαριασμών στα κοινωνικά δίκτυα σε βάθος τουλάχιστον τριετίας, με αποκορύφωμα τη διαδοχή στον ΣΥΡΙΖΑ και την ακραία επίθεση εναντίον του.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, η σχεδόν εμμονική αναφορά του ονόματος του κ. Σκουρλέτη από συγκεκριμένους λογαριασμούς, που υπερβαίνει τα όρια της δημόσιας πολιτικής κριτικής οδηγούν τον πρώην υπουργό στην απόφαση για προσφυγή του την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να ταυτοποιηθεί η προέλευση των επιθέσεων εναντίον του.

«Να το πράξετε κ.Σκουρλέτη.Να φροντίσετε να φέρετε όμως κ τις αποδείξεις που με συνδέουν με τον @syriza_gr , με τον @pavpol2222, ακόμη και τον ίδιο τον @atsipras. Ελπίζω να προσκομίσετε κ τις αποδείξεις των «πληρωμών» μου από το κόμμα όπως έχετε υπαινιχθεί» απάντησε λίγη ώρα αργότερα με ανάρτηση το τρολ «Πεν Νταλαούρα».

Με την εξέλιξη αυτή κλιμακώνεται ο εσωκομματικός πόλεμος στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποκαλύψεις Σκουρλέτη με συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 για δημοσιογράφους που δούλευαν ως τρολ του Αλέξη Τσίπρα με το τρολ «Πεν Νταλαούρα» όχι μόνο να επιμένει στη στοχοποίηση του πρώην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ ως ηθικού αυτούργου της επίθεσης σε βάρος της αλλά και να απευθύνει έμμεσες απειλές με τη φράση «Και τώρα οι δυο μας και πάλι τρελό αγόρι».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook