«Είναι θαύμα η Ευγενία. Αν την είχα ανακαλύψει δέκα χρόνια πριν θα ήμουν εκατομμυριούχος. Είναι καταπληκτική» δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης ανήμερα των γενεθλίων του.

Μιλώντας ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης στον ΑΝΤ1 για τη σχέση της Ευγενίας Μανωλίδου με την τηλεόραση δήλωσε: «Ποτέ δεν της άρεσε η τηλεόραση. Είχε χρέη και ήθελε να τα πληρώσει και τα πλήρωσε από την τηλεόραση. Όταν ξόφλησε τα χρέη της, σταμάτησε την τηλεόραση. Της γίνονται προτάσεις ακόμα και λέει όχι, δεν θέλει. Ασχολείται με την Ελληνική Αγωγή και έχει κάνει θαύματα».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε στον καναπέ του “Πρωινού” και μίλησε στο Γιώργο Λιάγκα για όλα. Όπως για τα δημοσιεύματα που αφορούν στο γάμο του αλλά και τον αγώνα τένις που έπαιξε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Με αφορμή τα γενέθλια του σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα πως “αθλούμαι, προσέχω την διατροφή μου και παίζω τένις” ενώ όπως ανέφερε “μετά από εγχείρηση που έκανα στη μέση ο γιατρός που με ανέλαβε με έπεισε να κάνω κάθε πρωί κοιλιακούς και ραχιαίους, ώστε να βοηθήσω την αποκατάσταση. Άλλωστε θεωρώ πως όταν αθλούνται τα δημόσια πρόσωπα παρακινούν και τον κόσμο να αθληθεί”, ενώ παραδέχτηκε πως ο πρωθυπουργός τον έχει κερδίσει σε αγώνα τένις που έπαιξαν μαζί και πως είναι πολύ καλύτερος παίκτης από εκείνον.

Για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως “θεωρώ ότι έχει κάνει όλα τα λάθη που θα μπορούσε να κάνει μαζεμένα. Είναι όμορφος και λαμπερός όμως αυτό δεν αρκεί για την πολιτική” . Παράλληλα, χαρακτήρισε “φρικώδες το γεγονός ότι βγήκε και μίλησε για παρένθετη μητέρα – πράγμα παράνομο – αλλά και για επιλογή φύλου των παιδιών” ενώ σε ερώτηση για το αν θεωρεί πως ο Κασσελάκης θα “φτάσει” ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τις Ευρωεκλογές απάντησε πως “‘ετσι όπως το πάει θεωρώ πως όχι”.

Απαντώντας ακόμη σε δημοσιεύματα που κατά καιρούς τον θέλουν να βρίσκεται σε κρίση με τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου ο ίδιος είπε πως “όταν είχε βγει ένα δημοσίευμα σε ένα site για ξυλοδαρμό στην αρχή το πήραμε με την Ευγενία στην πλάκα, δεν ασχολήθηκα, όμως αργότερα τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ τον έκαναν πρώτο θέμα στα site. Ήταν και προεκλογική περίοδος «Μου έκανε φοβερή εντύπωση το μίσος και η όρεξή τους να καταστρέψουν την οικογένειά μου. Αυτό δεν είναι για μένα πολιτική κριτική. Αυτό είναι ντροπή, είναι αηδιαστικό. Είμαστε παντρεμένοι 20 χρόνια και είμαστε πολύ αγαπημένοι» πρόσθεσε.

«Δεν φαντάζομαι τον εαυτό μου να γερνάω υπουργός»

Για τους φίλους που έχει αποκτήσει μέσω της πολιτικής είπε: «ο Πλεύρης είναι κολλητός μου φίλος, όπως πολύ φίλος μου είναι και ο Παπαθανάσης αλλά και τώρα ο Σπανάκης που έχουμε ταιριάξει πολύ» ενώ όπως επεσήμανε «από την πολιτική μόνο χάνεις λεφτά, δεν κερδίζεις. Δεν φαντάζομαι τον εαυτό μου να γερνάω υπουργός».

Αναφέρθηκε και στη Τζόρτζια Σιακαβάρα, η οποία έχει σχέση με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη. «Την είχα μαθήτρια στην Ελληνική Αγωγή στα μαθήματα ρητορικής».

Στο τέλος της συνέντευξης, οι συντελεστές της εκπομπής έφεραν μία γαλάζια τούρτα στον Υπουργό και του ευχήθηκαν “Χρόνια Πολλά”, με την Λίτσα Πατέρα να δηλώνει πως είναι δυνατός συνδυασμός το Σκορπιός με Σκορπιό που είναι ο κ. Γεωργιάδης.

Δείτε τη συνέντευξη 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook