Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Μπλίνκεν: Καταδίκη της τρομοκρατίας της Χαμάς, ανησυχία για τους αμάχους στη Γάζα
Συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και η ανθρωπιστική κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας.
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν .
Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και η ανθρωπιστική κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας.
Ο Πρωθυπουργός επανέλαβε τη θέση της Ελλάδας για την καταδίκη της τρομοκρατίας της Χαμάς και το δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε την αυξανόμενη ανησυχία του για την προστασία των αμάχων στη Λωρίδα της Γάζας και τόνισε ότι είναι αναγκαίο να υπάρξoυν ανθρωπιστικές παύσεις και συνεχής ροή αναγκαίας ανθρωπιστικής βοήθειας προς τη Λωρίδα της Γάζας.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ιωάννα Τούνη: Η φωτογραφία με τον γιο της – «Σφίγγεται η καρδιά μου»
- Δημήτρης Αλεξάνδρου για την απάτη από ΜΚΟ: Περιγράφει πως τον είχαν πλησιάσει – Με τα παιδιά δεν παίζουμε ποτέ”
- Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 2-0: Επίδειξη ισχύος με δέκα παίκτες απέναντι στην πρωταθλήτρια
- ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 2-1:Με «λυτρωτή» Μύθου ο ΠΑΟΚ γλίτωσε το πισωγύρισμα
- Παναιτωλικός – ΟΦΗ 0-1: Απέδρασε με Κόντρο και… βλέπει ψηλά!
- Κωνσταντίνος Φιρινίδης: Ο άνθρωπος πίσω από τη ΜΚΟ «Παιδική Χαρά» , βασικός κατηγορούμενος στη μεγάλη απάτη – Οι τηλεοπτικές εκκλήσεις για δωρεές, τα ταξίδια και ο πολυτελής βίος (βίντεο)
- Λεβαδειακός – Άρης 3-0: Διέλυσε τους Θεσσαλονικείς και πανηγύρισε την πρώτη νίκη του στη Super League
- Νατάσα Παζαΐτη: «Αν καθόμουν να δίνω σημασία σε όσα συζητούσαν, τότε δεν θα προχωρούσα» – Οι φήμες ότι είχε νοσήσει με καρκίνο (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook