Αποστολάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ περνάει μία φάση στην οποία υπάρχει μία «επώδυνη εγκυμοσύνη» (video)
«Ο κ. Τσακαλώτος έδειξε ότι δεν υπάρχει γέφυρα», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
«Ο ΣΥΡΙΖΑ περνάει μία φάση στην οποία υπάρχει μία ‘επώδυνη εγκυμοσύνη’, ξεφεύγει από τα όρια της φυσιολογικής αντιπαλότητας, γίνεται πιο ένονη η διαφοροποίηση», δήλωσε το πρωί της Τρίτης στον ΣΚΑΪ ο Ευάγγελος Αποστολάκης επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Κληθείς να σχολιάσει την χθεσινή τοποθέτηση του Ευκλέιδη Τσακαλώτου ο ίδιος δήλωσε: «Ο κ. Τσακαλώτος έδειξε ότι δεν υπάρχει γέφυρα» και πρόσθεσε «πιστεύω ότι θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα πολύ γρήγορα».
Σχετικά με τον Στέφανο Κασσελάκη είπε: «Ο πρόεδρος έδωσε σε όλους ευκαιρίες, είπε εξαρχής ότι είναι ενωτικός, έκανε προσκλήσεις».
«Τα περιθώρια τελειώνουν, ωστόσο η δουλειά που έχει να γίνει είναι μεγάλη και χρειάζονται όλοι», πρόσθεσε ο κ. Αποστολάκης στην εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ.
Αναφορικά με το ζήτημα των διαγραφών ο ίδιος σχολίασε: «Ο πρόεδρος δεν έκανε πρόχειρη ενέργεια με τις διαγραφές, υπήρχαν λόγοι. Για να διορθωθεί η κατάσταση πρέπει να κάνουν και εκείνοι κάτι».
«Εξελέγει ένας πρόεδρος, θα έπρεπε να του δοθεί η ευκαιρία. Από την πρώτη μέρα έχουμε αντίδραση», είπε, ενώ τέλος δήλωσε πως «αυτή η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να λήξει πολύ σύντομα».
Ολες οι Ειδήσεις
- Στην Αθήνα με τρακτέρ κατεβαίνουν οι αγρότες στις 13 Φεβρουαρίου
- Κώστας Καραφώτης: Συνεχίζουν ακάθεκτοι τις πολύμηνες επιτυχημένες εμφανίσεις τους στο «Koukoutsi» μαζί με την Ματθαία Σπιταδάκη (εικόνες)
- Χίος: Με εντολή εισαγγελέα συλλαμβάνεται ο Μαροκινός – Οι μετανάστες τον αναγνώρισαν ως διακινητή
- Πάνος Καλίδης: Δυναμικό νυχτερινό comeback στη Θεσσαλονίκη μαζί με την Ηλιάννα Ζέρβα
- «Οι Αθώοι»: Πρεμιέρα την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου στις 22:00 – Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο – Τρέϊλερ
- Λατινοπούλου: “Έχω ζητήσει θανατική ποινή για τους λαθροδιακινητές. Τι είμαστε, σταθμός Λαρίσης να μπαινοβγαίνει όποιος θέλει;” (Βίντεο)
- Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους από το βράδυ
- Χίος: Διατάχτηκε ΕΔΕ για το πολύνεκρο ναυάγιο με μετανάστες – Φόβοι ότι στο σκάφος επέβαιναν πάνω από 40 άτομα – Έρευνες για αγνοούμενους
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook