Tι δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης έδωσε μια σκληρή απάντηση στην ερώτηση γιατί δεν παραβρέθηκε στην χτεσινή εκδήλωση για τον Κώστα Σημίτη παρότι είχε προσκληθεί. Και μάλιστα υπήρχε κάθισμα με το όνομά του, ωστόσο, αλλά έμεινε κενό λόγω της απουσίας του.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου του ΑΝΤ1, γιατί δεν πήγε στην εκδήλωση για τον πρώην πρωθυπουργό, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε: «Τι δουλειά έχω εγώ με όλους εκείνους που έχουν σπαταλήσει τόσα δισεκατομμύρια ευρώ του ελληνικού λαού. Ξεχνάμε τη διαπλοκή αυτών των ετών. Μόνο εκσυγχρονισμός δεν ήταν. Ας αναλάβουν άλλοι τον μανδύα του χρέους της χώρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρα δεν το προκάλεσε».

Μία διαφορετική συνέντευξη έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο “Πρωινό” και στην κάμερα του ΑΝΤ1 που τον πέτυχε στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε πως “πηγαίνω με το μετρό στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ” ενώ σταμάτησε και μίλησε με περαστικούς αλλά και καταστηματάρχες στο κέντρο της Αθήνας, υποσχόμενος πως θα προσπαθήσει να λύσει τα προβλήματά τους.

Για τις χθεσινές δηλώσεις Τσακαλώτου δήλωσε πως “δεν βλέπω διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσακαλώτος άφησε “μαξιλάρι” 37δισεκατομμύρια”

Όλη η συνέντευξη στο και η επικοινωνία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον κόσμο “Πρωινό” :



Ειδήσεις σήμερα: 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook