«Το πέμπτο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας (ΑΣΣ) Ελλάδας-Τουρκίας θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 7 Δεκεμβρίου κατόπιν συνεννόησης των δύο μερών», σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών. .

Στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 7 Δεκεμβρίου το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας – Τουρκίας παρουσία του πρωθυπουργού και του προέδρου της Τουρκίας.

Αν και αρχικά είχε προγραμματιστεί για τη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με κυβερνητικά στελέχη η αλλαγή έδρας αποφασίστηκε για πρακτικούς λόγους διοργάνωσης.

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη Μανώλης Κωστίδης Αθήνα και Άγκυρα βρίσκονταν σε συζητήσεις προκειμένου η νέα συνάντηση των δύο ηγετών να γίνει στην πρωτεύουσα.
Η σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών αναφέρει: «Το πέμπτο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας (ΑΣΣ) Ελλάδας-Τουρκίας θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 7 Δεκεμβρίου κατόπιν συνεννόησης των δύο μερών».

Να σημειωθεί ότι Μητσοτάκης και Ερντογάν είχαν συνάντηση τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Νέα Υόρκη, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, παρουσία των Υπουργών Εξωτερικών, κκ. Γιώργου Γεραπετρίτη και Χακάν Φιντάν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook